Događanja

Hit serije koje još čekamo

Možete ih gledati preko Interneta ili na stranim programima.
Iako čari Interneta dopuštaju skidanje i online gledanje trenutno u svijetu popularnih serija, ako više volite čekati i dočekati da iste te serije dođu na domaće male ekrane, evo čemu se imate radovati.

Big Love

Radnja serije smještena je u američku državu Utah. Neki od vas možda i znaju po čemu je poznat Utah? Najviše možda po Mormonima i poligamiji. E ova serija se upravo bavi time. Ipak, ne ulazi u suđenja i prosudbe njihovih načela i religije, već kroz živote jedne poligamne obitelji pokušava nas uvesti u ovaj mnogima neobičan svijet. Jedan od producenata je i glumac Tom Hanks, a glavne uloge pripadaju Billu Paxtonu, Chloë Sevigny, Jeanne Tripplehorn, Ginnifer Goodwin i slovenskom glumcu Željku Ivaneku. Gluma i režija su na zavidnoj razini, pa bez obzira koje mišljenje imali o načinu života glavnih likova, lako ćete se moći uživjeti u njihove priče.



Entourage


Ova ultra popularna američka serija bavi se filmskim svijetom. Smještena je u Hollywood, ali i ostala mjesta, ovisno gdje ekipu odvede neki novi film. Na filmskoj stranici imdb.com gledatelji su Entourage ocijenili visokom 9.1 ocjenom. Jedan od producenata je glumac Mark Wahlberg, a u seriji osim glavnih glumaca Adriana Greniera, Kevina Connollyja, Kevina Dillona i Jerryja Ferrare, možete vidjeti Martina Scorsesea, Jamesa Camerona, Jessice Albe, Scarlett Johansson i mnoge druge. Kroz seriju ćete imati osjećaj kao da se to stvarno tako događa u Hollywoodu, što je lako moguće jer na seriji su radili sve vrhunski poznavatelji filma.



True Blood


Od filma ' Sumrak' i svih njegovih nastavaka, svijet je zaluđen s vampirima pa se lako daje zabavnim ugrizima ove tematike. True Blood je smješten u mali gradi u Louisiani te prati ljubavnu priču i suživot vampira i ljudi. Serija je osvojila Zlatni globus i Emmy, pa vrijedi probati.



The L Word


Još jedna zanimljiva serija, a koja prati živote lezbijki je L Word. Parovi, lov, seks, igrice, poslovni neuspjesi, skrivanja, laži, prevare i prava ljuba – sve to ćete vidjeti u ovoj seriji. Zanimljivost je da glavnu ulogu nosi Jennifer Beals, širokoj publici poznata po ulozi u filmu Flashdance.



The Hills


Za kraj ponovno ulazimo u popularni svijet Los Angelesa. Serija The Hills prati živote mladih žena koje rade u glumačkoj industriji, novinarstvu i ostalim zvjezdanim zanimanjima. Ipak, cure će otkriti kako život na 'The Hillsu' nije tako bajan. Glume Audrina Patridge, Heidi Montag, Lauren Conrad, Whitney Port, Stephanie Pratt i druge. Zanimljivost je što glumice svoja imena koriste i u seriji.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Za vas smo odabrali nekoliko novih hit serija sa sva tri streaming servisa koje obavezno morate pogledati.

Zanimljivosti

Korištenje dobro poznatih serija ili filmova kao pomoć u stvarnome svijetu je fenomen koji možemo gledati i kroz prizmu samih izražavanja.

Zanimljivosti

Od starog Egipta, preko razbijanja šifri do serije koja donosi nevjerojatnu priču o podzemnoj poljskoj državi!

Zanimljivosti

Druga sezona SF drame „Došljaci iz prošlosti“ počinje potresnim ubojstvom u Oslu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version