Hit serije koje još čekamo

Iako čari Interneta dopuštaju skidanje i online gledanje trenutno u svijetu popularnih serija, ako više volite čekati i dočekati da iste te serije dođu na domaće male ekrane, evo čemu se imate radovati.

Big Love

Radnja serije smještena je u američku državu Utah. Neki od vas možda i znaju po čemu je poznat Utah? Najviše možda po Mormonima i poligamiji. E ova serija se upravo bavi time. Ipak, ne ulazi u suđenja i prosudbe njihovih načela i religije, već kroz živote jedne poligamne obitelji pokušava nas uvesti u ovaj mnogima neobičan svijet. Jedan od producenata je i glumac Tom Hanks, a glavne uloge pripadaju Billu Paxtonu, Chloë Sevigny, Jeanne Tripplehorn, Ginnifer Goodwin i slovenskom glumcu Željku Ivaneku. Gluma i režija su na zavidnoj razini, pa bez obzira koje mišljenje imali o načinu života glavnih likova, lako ćete se moći uživjeti u njihove priče.Entourage

Ova ultra popularna američka serija bavi se filmskim svijetom. Smještena je u Hollywood, ali i ostala mjesta, ovisno gdje ekipu odvede neki novi film. Na filmskoj stranici imdb.com gledatelji su Entourage ocijenili visokom 9.1 ocjenom. Jedan od producenata je glumac Mark Wahlberg, a u seriji osim glavnih glumaca Adriana Greniera, Kevina Connollyja, Kevina Dillona i Jerryja Ferrare, možete vidjeti Martina Scorsesea, Jamesa Camerona, Jessice Albe, Scarlett Johansson i mnoge druge. Kroz seriju ćete imati osjećaj kao da se to stvarno tako događa u Hollywoodu, što je lako moguće jer na seriji su radili sve vrhunski poznavatelji filma.

True Blood

Od filma ' Sumrak' i svih njegovih nastavaka, svijet je zaluđen s vampirima pa se lako daje zabavnim ugrizima ove tematike. True Blood je smješten u mali gradi u Louisiani te prati ljubavnu priču i suživot vampira i ljudi. Serija je osvojila Zlatni globus i Emmy, pa vrijedi probati.The L Word

Još jedna zanimljiva serija, a koja prati živote lezbijki je L Word. Parovi, lov, seks, igrice, poslovni neuspjesi, skrivanja, laži, prevare i prava ljuba – sve to ćete vidjeti u ovoj seriji. Zanimljivost je da glavnu ulogu nosi Jennifer Beals, širokoj publici poznata po ulozi u filmu Flashdance.

The Hills

Za kraj ponovno ulazimo u popularni svijet Los Angelesa. Serija The Hills prati živote mladih žena koje rade u glumačkoj industriji, novinarstvu i ostalim zvjezdanim zanimanjima. Ipak, cure će otkriti kako život na 'The Hillsu' nije tako bajan. Glume Audrina Patridge, Heidi Montag, Lauren Conrad, Whitney Port, Stephanie Pratt i druge. Zanimljivost je što glumice svoja imena koriste i u seriji.