Beauty report

Holistički pristup izgledu

Osvojite fen&go u studiju Synapsa

U vrtlogu života važno je pronaći vremena za sebe i na trenutak predahnuti od svakodnevnih obaveza. Ako ste u potrazi za promjenom, barem onom koja se tiče vanjskog izgleda, s ponosno vam predstavljamo novootvoreni studio Synapsa.

U toplom interijeru pronaći ćete sve što je potrebno jednoj ženi – brzinsko feniranje ‘fen&go’, aromamasaže, profesionalni make up i mnoge druge usluge. Ono što izdvaja ovaj salon u moru drugih jest holističku pristup izgledu.

Naime, postoji poveznica između načina na koji se brinemo za sebe i našeg mentalnog zdravlja. Prema Dr. Mikeu McPhillips, psihijatru konzultantu u bolnici u jugozapadnom Londonu, nebriga o vlastitom izgledu je prvi simptom depresije. Kako biste voljeli sami sebe važno je posvetiti se svojem zdravlju i izgledu.

Holistički pristup izgledu, koji uključuje brigu o sebi, vježbanje, uređenje noktiju i kose te šminkanje, nerijetko se koristi pri liječenju nekih psihičkih oboljenja. Naravno, ova pristup njezi tijela odnose se na sve osobe koje se žele mentalno osjećati bolje i u potpunosti se relaksirati.

[box style=”0″]

OSVOJITE FEN FRIZURU

Studio Synapsa poklanja vam 2×1 fen&go.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, odgovor na nagradno pitanje pošaljite na igra@mmreza.hr s naslovom SYNAPSA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Nabrojite tri usluge studija Synapsa?

Vaše prijave primamo do 12. prosinca 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

[/box]

Radno vrijeme:
Pon – Pet 09:00 – 20:00
Sub 09:00 – 15:00
Studio radi i nedjeljom.

Za narudžbe nazovite na 092 3000933, a tijekom prosinca dođite po svoj kupon bon s popustom i prigodan poklon. Adresa: Dugave, ulica Jurja Denzlera bb, mali oktogon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version