Holistički pristup izgledu

U vrtlogu života važno je pronaći vremena za sebe i na trenutak predahnuti od svakodnevnih obaveza. Ako ste u potrazi za promjenom, barem onom koja se tiče vanjskog izgleda, s ponosno vam predstavljamo novootvoreni studio Synapsa.

U toplom interijeru pronaći ćete sve što je potrebno jednoj ženi – brzinsko feniranje ‘fen&go’, aromamasaže, profesionalni make up i mnoge druge usluge. Ono što izdvaja ovaj salon u moru drugih jest holističku pristup izgledu.

synapsa tekst 5Naime, postoji poveznica između načina na koji se brinemo za sebe i našeg mentalnog zdravlja. Prema Dr. Mikeu McPhillips, psihijatru konzultantu u bolnici u jugozapadnom Londonu, nebriga o vlastitom izgledu je prvi simptom depresije. Kako biste voljeli sami sebe važno je posvetiti se svojem zdravlju i izgledu.

Holistički pristup izgledu, koji uključuje brigu o sebi, vježbanje, uređenje noktiju i kose te šminkanje, nerijetko se koristi pri liječenju nekih psihičkih oboljenja. Naravno, ova pristup njezi tijela odnose se na sve osobe koje se žele mentalno osjećati bolje i u potpunosti se relaksirati.

aroma tekst

OSVOJITE FEN FRIZURU

Studio Synapsa poklanja vam 2×1 fen&go.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, odgovor na nagradno pitanje pošaljite na [email protected] s naslovom SYNAPSA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Nabrojite tri usluge studija Synapsa?

Vaše prijave primamo do 12. prosinca 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Radno vrijeme:
Pon – Pet 09:00 – 20:00
Sub 09:00 – 15:00
Studio radi i nedjeljom.

Za narudžbe nazovite na 092 3000933, a tijekom prosinca dođite po svoj kupon bon s popustom i prigodan poklon. Adresa: Dugave, ulica Jurja Denzlera bb, mali oktogon.