Duh i tijelo

Hrana u paru skida kile

5 kombinacija namirnica za lakše sagorjevanje masnoća.
Ako ste odlučili pobrinuti se za svoju liniju i uravnotežiti prehranu, izgladnjivanje naravno nije najbolje rješenje. Uz pojedine kombinacije namirnica ubrzat ćete metabolizam, topiti masti i pritom imati dovoljno energije za svakodnevne obveze.

Saznajte koje namirnice trebate koristiti, uz napomenu kako za ukusne zalogajčiće one trebaju biti prirodne i zdrave.

1. Grožđice i mlijeko

Ova kombinacija će vam se možda činiti neobična, ali tijelo će napuniti energijom i zdravljem. Koristite obrano mlijeko, a ako se ne možete prisiliti na ovu kombinaciju – poradi okusa, dodajte malo žitarica.



2. Jaja i gljive


Kombiniranjem jaja i gljiva definitivno ćete se zasititi, a pritom nećete unijeti previše kalorija. Naravno – nemojte koristiti ulje i kruh uz ovo jelo i definitivno ćete topiti masti.

3. Salata i prepečenac

U svježu zelenu salatu izlomite dva prepečenca (dvopek) te za okus dodajte malo octa ili limunova soka (ne može škoditi) te kap maslinova ulja. Kombinacija je zdrava, ukusna i niskokalorična.

4. Kruh i marmelada


Uživajte u ukusnom doručku ili popodnevnom zalogajčiću te pritom mršavite. Možda vam se ne čini ali kruh i marmelada u kombinaciji su pravi borci protiv kalorija. Naravno, pritom izostavite maslac i nemojte pojesti baš pet komada, već dva.



5. Datulje i papaja


Ova možda za nas neobična voćna salata je bogata antioksidansima te potiče metabolizam. Izrežite nekoliko kriški papaje, dodajte datulje u zdjelu te opušteno jedite ispred televizora bez grižnje savjeti. Ova kombinacije će dobro zamijeniti kalorične slastice.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Savjeti stručnjaka

Kompulzivno prejedanje je težak, potencijalno životno ugrožavajući, ali i izlječiv poremećaj prehrane.

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version