Dobar posao

Integrirana marketinška komunikacija

Na seminar koji organizira tvrtka Filaks svi su dobrodošli.
Marketinška komunikacija proces je prenošenja informacija, ideja i emocija od pošiljatelja do primatelja putem medija a radi postizanja određenih efekata. U redu, to je definicija, ali što s tim? Vaš je zadatak uspješno uvjeravanje, informiranje, podsjećanje ili motiviranje potrošača i korisnika, na dnevnoj bazi.

U kriznim uvjetima poslovanja uspješno obavljanje tih zadataka sve je zahtjevnije. Tržište karakterizira velika brzina promjena, konkurencija, površnost, nepravda i osjećaj nesigurnosti.

Filaksova radionica “Integrirana marketinška komunikacija” trebala bi koristiti svima koji kreiraju marketinšku strategiju i taktiku i brinu se o prezentaciji proizvoda i usluga na tržištu. Seminar će se održati 18. studenog 2009. godine u Zagrebu, a detaljnije informacije možete naći ovdje.

Dosljednost komunikacije kao ključ

Kupci i klijenti sve su zahtjevniji i mijenjaju se sa svakom novom kupnjom. Lojalnost jednom brendu stvar je prošlosti. Potrošači, svjesni svoje moći, ali i izbora na tržištu, žele probati sve.

– Važno je obuhvatiti sve oblike integrirane marketinške komunikacije kako bi tvrtka dosljedno komunicirala s potrošačima odnosno korisnicima. Uspješne tvrtke karakterizira fleksibilnost, kreativnost i dinamika u komunikaciji – objašnjava direktorica Filaksa mr. sc. Elvira Mlivić Budeš.

Brže, više, jače

Nove generacije klijenata predstavljaju velik izazov. Djeca danas obavljaju 5,4 stvari odjednom, a odrasli manje od dvije. Odluka o kupnji brenda donese se u 2,6 sekundi. Konkurencija se utrostručila u posljednjih deset godina. Životni vijek proizvoda u zadnjih deset godina smanjio se za 70 posto. Više od 60 posto ulaganja u brend odražava se na iduće godine. Prosječna osoba čuje više od 300 poruka dnevno.

Pitanja je mnogo, izazova još i više, a bitka za klijente vodi se svakodnevno. Možda vam baš Filaksov seminar pomogne da postanete uočljiviji od konkurencije!


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Život u dvoje

Donosimo vam iskrene priče stvarnih žena o krizama u braku.

Dobar posao

U ovom tekstu istražit ćemo kako na najbolji način iskoristiti internet za promociju svog brenda, koristeći različite strategije i alate.

Seks i osjećaji

Nevjera u partnerskim odnosima je vječna i neiscrpna tema, a mnogi smatraju kako je sedma godina braka "krizna godina".

Duh i tijelo

Neuspjesi. Prepreke. Padovi. Krize.​ Svi znamo da su neizbježni. Svi ih pokušavamo izbjeći kao da će nas ubiti.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version