Beauty report

Jagode u borbi protiv celulita

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kožu.

Blagodati jagode su nebrojene, osim što ima izrazito malo kalorija (porcija od osam jagoda ima samo 150 kalorija) odličan je saveznik za ljepotu i zdravlje kože.

Budući da čisti i njeguje kožu te ju, zahvaljujući vitaminu C i A održava glatkom i napetom, bit će dovoljno da jednom do dvaput tjedno stavite na lice jagode izrezane na kolutiće, ili od njih načinite kašastu masku, koju ćete poslije isprati prvo mlakom, a zatim hladnom vodom.

Trljate li njima zube, uklonit ćete zubne naslage i zube učiniti bjeljima.

Jagode mogu pomoći u borbi protiv celulita

Žensku populaciju zacijelo će razveseliti podatak da jagode mogu pomoći u borbi protiv celulita.

Naime, vitamini C i A su antioksidansi, a oni usporavaju starenje i gubitak elastičnosti tkiva, te uništavaju slobodne radikale, pa će redovno konzumiranje jagoda ubrzati cirkulaciju i pomoći u borbi protiv tog mrskog neprijatelja mnogih žena.

Vodite li, pak, upornu bitku s viškom kilograma, razveselit će vas vijest da jagode ubrzavaju metabolizam i smanjuju apetit, a usto su niskokalorične, pišu na alternativa za vas.com.

Tri prijedloga maski za lice

Jagoda i med

2-3 žlice pirea jagoda i pomiješajte ih s 1 žicom meda. Nanesite smjesu na lice, a zatim isperite nakon 20 minuta. Učinite to jednom ili dva puta tjedno kako bi dobili blistavu kožu.

Jagoda i limun

Kombinacija limuna i jagode je vrlo dobra za lice. Uzmite pola šalice pire jagoda i onda iscijedite limun u njega. Nanesite mješavinu na lice i ostavite 10 minuta. Isperite i vaša koža će biti lijepa i glatka.

Jagoda i jogurt

Uzmite 3-4 žlice pirea jagoda i pomiješajte ga sa  1-2 žlice jogurta. Nanesite ga na cijelo lice i isperite nakon 15 minuta. Nježno masirajte kožu nakon pranja. Jagoda će učiniti da vaše lice izgleda mlađe.

Izvor: BestShop

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version