Gastronomija

Jamie Oliver proizvodi u Mercatoru

Uživajte u pripremi talijanskih jela uz paletu proizvoda odabranih od strane Golog kuhara.
Na veselje svih gurmana i ljubitelja gastro delicija, Mercator na svoje police uvodi paletu proizvoda s imenom poznatog kuhara, točnije Golog kuhara, Jamie Olivera.

Kako posebno mjesto u njegovu dosadašnjem radu kao vrhunskog kuhara zauzimaju namirnice s mediteranskog podneblja, riječ je o proizvodima za pripremanje talijanskih specijaliteta, s naglaskom na spremanju svih vrsta tjestenina, nastalih u suradnji s vrhunskih proizvođačima maslinovog ulja, balzamičnog octa, tjestenina te zdravog povrća s talijanskog područja.



Rezultat suradnje, paleta je proizvoda brižno odabrana osobno od strane Jamie Olivera. Tako će se na Mercatorovim policama između ostalog naći i različite vrste tjestenine (lasagne, spaghetti, fusilli, penne), ekstra djevičansko ulje za salate, ulje za svakodnevnu upotrebu i kuhanje, ocat Modena od slatkog grožđa iz drvenih bačvi, namazi za bruschette , različite vrste pesta i ostalih umaka za tjesteninu.



Jamie Oliver, inače poznatiji pod imenom Goli kuhar, jedan je od najpopularnijih i najomiljenijih svjetskih kuhara. Njegovi recepti dostupni su u preko sto svjetskih zemalja putem TV emisija i kuharica te su prevedeni na brojne svjetske jezike. Jamieva filozofija leži u jednostavnosti i uživanju pri kuhanju, a zahvaljujući proizvodima dostupnim u Mercatoru svatko će imati priliku barem nakratko postati slavnim kuharom.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Danas donosimo tri zanimljiva načina na koje možemo iskoristiti ocat.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Gastronomija

Svakodnevnu brzinsku možete napraviti od tunjevine iz staklenke ili konzerve, ako nemate druge pri ruci.

Brinimo jedna o drugoj

Donosimo vam par stvarčica koje sigurno imate u svojoj kuhinji! Iskušajte ih, jer definitivno ne odmažu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version