Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Jamie Oliver proizvodi u Mercatoru

Uživajte u pripremi talijanskih jela uz paletu proizvoda odabranih od strane Golog kuhara.

Na veselje svih gurmana i ljubitelja gastro delicija, Mercator na svoje police uvodi paletu proizvoda s imenom poznatog kuhara, točnije Golog kuhara, Jamie Olivera.

Kako posebno mjesto u njegovu dosadašnjem radu kao vrhunskog kuhara zauzimaju namirnice s mediteranskog podneblja, riječ je o proizvodima za pripremanje talijanskih specijaliteta, s naglaskom na spremanju svih vrsta tjestenina, nastalih u suradnji s vrhunskih proizvođačima maslinovog ulja, balzamičnog octa, tjestenina te zdravog povrća s talijanskog područja.Rezultat suradnje, paleta je proizvoda brižno odabrana osobno od strane Jamie Olivera. Tako će se na Mercatorovim policama između ostalog naći i različite vrste tjestenine (lasagne, spaghetti, fusilli, penne), ekstra djevičansko ulje za salate, ulje za svakodnevnu upotrebu i kuhanje, ocat Modena od slatkog grožđa iz drvenih bačvi, namazi za bruschette , različite vrste pesta i ostalih umaka za tjesteninu.Jamie Oliver, inače poznatiji pod imenom Goli kuhar, jedan je od najpopularnijih i najomiljenijih svjetskih kuhara. Njegovi recepti dostupni su u preko sto svjetskih zemalja putem TV emisija i kuharica te su prevedeni na brojne svjetske jezike. Jamieva filozofija leži u jednostavnosti i uživanju pri kuhanju, a zahvaljujući proizvodima dostupnim u Mercatoru svatko će imati priliku barem nakratko postati slavnim kuharom.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Najbolja tjestenina je ona koja na sebi zadrži najviše šuga, pa ne čudi kako su omiljena tjestenina otoka Krka – šurlice.

Moj dom

Danas donosimo tri zanimljiva načina na koje možemo iskoristiti ocat.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Gastronomija

Svakodnevnu brzinsku možete napraviti od tunjevine iz staklenke ili konzerve, ako nemate druge pri ruci.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.