Putovanja

Kolektiva kao travel agencija

Hrvati se ne odriču putovanja.
Hrvatska je oduvijek turistička hit destinacija, no koliko su zapravo Hrvati domaćini, a koliko često gosti? Gospodarska je kriza snažno utjecala i na novčanike hrvatskih građana međutim, ako je suditi prema dostupnim brojkama, Hrvati se nisu odrekli putovanja nego su ih samo – skratili.

U zadnje su vrijeme pravi hit postala kratka putovanja, od dva do četiri dana, pa je tako samo Kolektiva u proteklih godinu dana na višednevne odmore poslala čak 35 tisuća Hrvata. Takvim je kratkim putovanjima ostvareno više od 75 tisuća noćenja, od čega je oko polovice ostvareno u Hrvatskoj, a ostatak pretežno u susjednim zemljama.



Ono što je vrlo zanimljivo jest da su Hrvati uz razvikane priobalne destinacije sve više počeli otkrivati i prirodne ljepote i zanimljivosti kontinentalne Hrvatske, od Gorskog kotara do Podravine. Kratka su putovanja tako omogućila obiteljskim hotelima i seoskim gospodarstvima snažan zamah u razvoju svog poslovanja, a neke destinacije poput Ogulina dobile su izvrsnu promociju. Koliko god vjerovali da su Hrvati isključivo izvrsni domaćini, činjenica stoji – Hrvati vole i putovati.



Upravo stoga brojnim stranicama grupne kupnje sve je više aranžmana za putovanja, a na Kolektivi osim što ga možete kupiti, putovanje možete i dobiti besplatno, pa čak i pokloniti. Ovisno o tome je li vam draži wellness na Lošinju, robinzonski odmor na Velebitu ili shopping u Austriji, odaberite odmor za sebe , a prijatelje ili šefa pošaljite tamo gdje mislite da im je mjesto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Drama Queen

Ispostavilo da je to moje šesto čulo, ta neka vibracija, intuicija, to nešto - točno.

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version