Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Kolektiva kao travel agencija

Hrvati se ne odriču putovanja.

Hrvatska je oduvijek turistička hit destinacija, no koliko su zapravo Hrvati domaćini, a koliko često gosti? Gospodarska je kriza snažno utjecala i na novčanike hrvatskih građana međutim, ako je suditi prema dostupnim brojkama, Hrvati se nisu odrekli putovanja nego su ih samo – skratili.

U zadnje su vrijeme pravi hit postala kratka putovanja, od dva do četiri dana, pa je tako samo Kolektiva u proteklih godinu dana na višednevne odmore poslala čak 35 tisuća Hrvata. Takvim je kratkim putovanjima ostvareno više od 75 tisuća noćenja, od čega je oko polovice ostvareno u Hrvatskoj, a ostatak pretežno u susjednim zemljama.Ono što je vrlo zanimljivo jest da su Hrvati uz razvikane priobalne destinacije sve više počeli otkrivati i prirodne ljepote i zanimljivosti kontinentalne Hrvatske, od Gorskog kotara do Podravine. Kratka su putovanja tako omogućila obiteljskim hotelima i seoskim gospodarstvima snažan zamah u razvoju svog poslovanja, a neke destinacije poput Ogulina dobile su izvrsnu promociju. Koliko god vjerovali da su Hrvati isključivo izvrsni domaćini, činjenica stoji – Hrvati vole i putovati.Upravo stoga brojnim stranicama grupne kupnje sve je više aranžmana za putovanja, a na Kolektivi osim što ga možete kupiti, putovanje možete i dobiti besplatno, pa čak i pokloniti. Ovisno o tome je li vam draži wellness na Lošinju, robinzonski odmor na Velebitu ili shopping u Austriji, odaberite odmor za sebe , a prijatelje ili šefa pošaljite tamo gdje mislite da im je mjesto.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Duh i tijelo

Možda vam sve ovo zvuči grubo ili negativno, ali to su zapravo činjenice i možda ćete biti sretni i zadovoljniji kada ih prihvatite.

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Drama Queen

Ispostavilo da je to moje šesto čulo, ta neka vibracija, intuicija, to nešto - točno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.