Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Kolektiva kao travel agencija

Hrvati se ne odriču putovanja.

Hrvatska je oduvijek turistička hit destinacija, no koliko su zapravo Hrvati domaćini, a koliko često gosti? Gospodarska je kriza snažno utjecala i na novčanike hrvatskih građana međutim, ako je suditi prema dostupnim brojkama, Hrvati se nisu odrekli putovanja nego su ih samo – skratili.

U zadnje su vrijeme pravi hit postala kratka putovanja, od dva do četiri dana, pa je tako samo Kolektiva u proteklih godinu dana na višednevne odmore poslala čak 35 tisuća Hrvata. Takvim je kratkim putovanjima ostvareno više od 75 tisuća noćenja, od čega je oko polovice ostvareno u Hrvatskoj, a ostatak pretežno u susjednim zemljama.Ono što je vrlo zanimljivo jest da su Hrvati uz razvikane priobalne destinacije sve više počeli otkrivati i prirodne ljepote i zanimljivosti kontinentalne Hrvatske, od Gorskog kotara do Podravine. Kratka su putovanja tako omogućila obiteljskim hotelima i seoskim gospodarstvima snažan zamah u razvoju svog poslovanja, a neke destinacije poput Ogulina dobile su izvrsnu promociju. Koliko god vjerovali da su Hrvati isključivo izvrsni domaćini, činjenica stoji – Hrvati vole i putovati.Upravo stoga brojnim stranicama grupne kupnje sve je više aranžmana za putovanja, a na Kolektivi osim što ga možete kupiti, putovanje možete i dobiti besplatno, pa čak i pokloniti. Ovisno o tome je li vam draži wellness na Lošinju, robinzonski odmor na Velebitu ili shopping u Austriji, odaberite odmor za sebe , a prijatelje ili šefa pošaljite tamo gdje mislite da im je mjesto.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Jeste li već posjetili Vukovar? Sve je atraktivnija destinacija domaćim i stranim gostima, evo i zbog čega.

Duh i tijelo

Otkrivamo vam tajnu sretnih ljudi i načine kako obogatiti svoj životni put ovom pozitivnom emocijom.

Horoskop

Ako niste sigurni što pokloniti bliskim osobama za nadolazeće blagdane, možda vam astrologija može pomoći da donesete dobar izbor.

Život u dvoje

Kategorija samaca obuhvaća ljude koji su razvedeni, obudovjeli ili pak nikada nisu ni bili u braku ili analognoj vezi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.