Beauty report

Lifting uz pomoću Afrodita kreme

Natural Lift – intenzivna njega koja pruža učinak liftinga nakon 1 sata.
Kozmetika Afrodita je neprekidno ukorak s inovacijama, te vam prezentira novu intenzivnu liniju Natural lift s učinkom liftinga u jednom satu, na prirodan način. Nova linija zaglađuje, učvršćuje i navlažuje kožu, što je i klinički dokazano, a ugrađeni sastojci prirodnog su biljnog porijekla (udio do 94%). Izabrani sastojci imaju certifikat EcoCert i kompatibilni su s kožom. Proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže paraben, silikon ni parafin.

Natural Lift 24h krema protiv bora za suhu kožu

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja na kožu prodiru u duboke linije bora. U gornjim slojevima epidermisa intenzivno vežu na sebe vlagu, koja bi inače ishlapjela iz kože i nabreknu u vidljivo veći volumen. Nakon 1 sata dubina bora i borica se ispunjuje, površina kože postaje ravnomjerna. Koža je odlično hidratizirana.  Bogatstvo dodanog kompleksa ceramida intenzivno obnavlja hidrolipidni sloj kože i suhoj, umornoj, zreloj koži bez tonusa, vraća napet, blistav izgled bez bora. Optimalni učinak postižemo u kombinaciji s hidratantnim serumom protiv bora. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 79,90 kn.




Natural Lift 24h krema protiv bora za normalni i mješoviti tip kože

Zbog dodanog amazonskog kompleksa, redovita uporaba kreme dokazano smanjuje probleme masnih predijela kože, zatvara pore i smanjuje količinu masnog sjaja. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 79,90 kn.

                                             

Natural Lift hidratantni serum protiv bora


Obogaćen hidratantnim kompleksom za dugotrajnu zaštitu kože od gubitka vlage i beta glukanom za jačanje imunološkog sustava stanica kože. Za samostalnu njegu normalne i masne kože, odnosno kao podloga kremi za njegu suhe zrele kože. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. (Cijena proizvoda je 69,00 kn za 30 ml).

Natural Lift krema protiv bora oko očiju

Obogaćenost biljnim vitaminom A dokazano učinkovito regenerira stanice kože. Sa redovitom uporabom ujutro i navečer povećava se elastičnost kože oko očiju i vidljivo smanjuje broj bora. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 69,90 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version