Lifting uz pomoću Afrodita kreme

Kozmetika Afrodita je neprekidno ukorak s inovacijama, te vam prezentira novu intenzivnu liniju Natural lift s učinkom liftinga u jednom satu, na prirodan način. Nova linija zaglađuje, učvršćuje i navlažuje kožu, što je i klinički dokazano, a ugrađeni sastojci prirodnog su biljnog porijekla (udio do 94%). Izabrani sastojci imaju certifikat EcoCert i kompatibilni su s kožom. Proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže paraben, silikon ni parafin.

Natural Lift 24h krema protiv bora za suhu kožu

Patentirane mikrosfere morskog kolagena prilikom nanošenja na kožu prodiru u duboke linije bora. U gornjim slojevima epidermisa intenzivno vežu na sebe vlagu, koja bi inače ishlapjela iz kože i nabreknu u vidljivo veći volumen. Nakon 1 sata dubina bora i borica se ispunjuje, površina kože postaje ravnomjerna. Koža je odlično hidratizirana.  Bogatstvo dodanog kompleksa ceramida intenzivno obnavlja hidrolipidni sloj kože i suhoj, umornoj, zreloj koži bez tonusa, vraća napet, blistav izgled bez bora. Optimalni učinak postižemo u kombinaciji s hidratantnim serumom protiv bora. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 79,90 kn.

Natural Lift 24h krema protiv bora za normalni i mješoviti tip kože

Zbog dodanog amazonskog kompleksa, redovita uporaba kreme dokazano smanjuje probleme masnih predijela kože, zatvara pore i smanjuje količinu masnog sjaja. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 79,90 kn.

                                             

Natural Lift hidratantni serum protiv bora

Obogaćen hidratantnim kompleksom za dugotrajnu zaštitu kože od gubitka vlage i beta glukanom za jačanje imunološkog sustava stanica kože. Za samostalnu njegu normalne i masne kože, odnosno kao podloga kremi za njegu suhe zrele kože. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. (Cijena proizvoda je 69,00 kn za 30 ml).

Natural Lift krema protiv bora oko očiju

Obogaćenost biljnim vitaminom A dokazano učinkovito regenerira stanice kože. Sa redovitom uporabom ujutro i navečer povećava se elastičnost kože oko očiju i vidljivo smanjuje broj bora. Dermatološki je testirana i ne sadrži parabene. Cijena proizvoda je 69,90 kn.