Seks

Ljetna seksi avantura

Vruće i strastvene igrice uz plažu.
Očigledno postoji zanimljiva poveznica između seksa i sunca jer s prvim toplim zrakama osjeća se miris avanture u zraku. Otkrivamo više kože, družimo se i ulazimo u seksualne avanture.

Evo nekoliko savjeta kako uživati u slobodnom vremenu i senzacionalnom seksu.

Tip top priprema

Kremice, ulja i ostali skliski i mazni preparati koriste seksi izgledu. Lagano preplanuli ten, nježna koža i raspuštena kosa su savršena priprema za ljetnu avanturu.

Masaža


Osim što njeguju kožu, ulja služe i za ugodne masaže koje vode maznom seksu. Pripremite i lubrikant koji će dodatno zagrijati stvari.

Seksi igračke

Pomno odaberite seksi igračke za plažu. Neka bez problema stanu u vašu toaletnu torbicu i odaberite proizvođača koji nije tako glasan. Tržište seksualnih pomagala se toliko razvilo da ćete bez problema naći tihu , a 'ubojitu' igračku.

Novotarije


Isprobajte nešto novo, napokon za to imate vremena. Kad ste kod kuće teško je eksperimentirati između posla, aktivnosti i kuhanja, a sad imate svo vrijeme svijeta za seksualne užitke. Seks na plaži, lagano vezivanje, igra dominacije, otkrijte što pogoduje vašoj kinky naravi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version