Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Ljetna seksi avantura

Vruće i strastvene igrice uz plažu.

Očigledno postoji zanimljiva poveznica između seksa i sunca jer s prvim toplim zrakama osjeća se miris avanture u zraku. Otkrivamo više kože, družimo se i ulazimo u seksualne avanture.

Evo nekoliko savjeta kako uživati u slobodnom vremenu i senzacionalnom seksu.

Tip top priprema

Kremice, ulja i ostali skliski i mazni preparati koriste seksi izgledu. Lagano preplanuli ten, nježna koža i raspuštena kosa su savršena priprema za ljetnu avanturu.

Masaža


Osim što njeguju kožu, ulja služe i za ugodne masaže koje vode maznom seksu. Pripremite i lubrikant koji će dodatno zagrijati stvari.

Seksi igračke

Pomno odaberite seksi igračke za plažu. Neka bez problema stanu u vašu toaletnu torbicu i odaberite proizvođača koji nije tako glasan. Tržište seksualnih pomagala se toliko razvilo da ćete bez problema naći tihu , a 'ubojitu' igračku.

Novotarije


Isprobajte nešto novo, napokon za to imate vremena. Kad ste kod kuće teško je eksperimentirati između posla, aktivnosti i kuhanja, a sad imate svo vrijeme svijeta za seksualne užitke. Seks na plaži, lagano vezivanje, igra dominacije, otkrijte što pogoduje vašoj kinky naravi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Seks

Suprotno onome što se često misli, seks nije rezerviran samo za mlade. I oni u najboljim godinama itekako vole “akciju među plahtama”. 

Advertisement