Trendovi

Mango Street nagrađuje vaš stil

Pohvalite se svojom modnom pričom i uživajte u zasluženoj kupovini.
Moda je iznimno bitan dio vašeg života i pomno slažete odjevne kombinacije prije izlaska iz kuće? Ili jednostavno nabacate na sebe 'prvo što vam padne pod ruku' i isfurate stil za koji vam svi govore kako je odličan?



Ako ste se prepoznali u jednoj od ovih verzija i još k tome u ormaru imate po koju krpicu iz jesenske Mango kolekcije, podijelite svoj stil odijevanja s ostatkom svijeta. Na jednostavan način pokažite svima u kojoj se mjeri dio posljednje kolekcije 'sprijateljio' s ostatkom vaše garderobe.



Sve što trebate napraviti je složiti svoju kombinaciju, fotkati se i postaviti fotografiju na stranice Mango Street-a. Tako možete pokazati vašu kreativnost u osmišljanju kombinacija i strast prema modi pred većim auditorijem do onog koji biste imali nakon prošetavanja gradom.



Osim toga, svaki mjesec se biraju najbolji kreativci koji ulaze u krug finalista i dobivaju vaučer u vrijednosti od 100 EUR za kupovinu u Mango trgovinama, a najbolje odjevena za taj mjesec uživat će u Mango shoppingu vrijednom 500 EUR te će se njen stil pojaviti u on-line izdanju Mango Magazina za taj mjesec.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version