Mango Street nagrađuje vaš stil

Moda je iznimno bitan dio vašeg života i pomno slažete odjevne kombinacije prije izlaska iz kuće? Ili jednostavno nabacate na sebe 'prvo što vam padne pod ruku' i isfurate stil za koji vam svi govore kako je odličan?

Ako ste se prepoznali u jednoj od ovih verzija i još k tome u ormaru imate po koju krpicu iz jesenske Mango kolekcije, podijelite svoj stil odijevanja s ostatkom svijeta. Na jednostavan način pokažite svima u kojoj se mjeri dio posljednje kolekcije 'sprijateljio' s ostatkom vaše garderobe.

Sve što trebate napraviti je složiti svoju kombinaciju, fotkati se i postaviti fotografiju na stranice Mango Street-a. Tako možete pokazati vašu kreativnost u osmišljanju kombinacija i strast prema modi pred većim auditorijem do onog koji biste imali nakon prošetavanja gradom.

Osim toga, svaki mjesec se biraju najbolji kreativci koji ulaze u krug finalista i dobivaju vaučer u vrijednosti od 100 EUR za kupovinu u Mango trgovinama, a najbolje odjevena za taj mjesec uživat će u Mango shoppingu vrijednom 500 EUR te će se njen stil pojaviti u on-line izdanju Mango Magazina za taj mjesec.