Celebrity

Meryl Streep prodaje luksuznu vilu

Slavna glumica na svojoj će modernoj vili zaraditi

Kada je Meryl Streep kupila luksuznu vilu iznad Sunset Plaze u Los Angelesu za njega je izdvojila 4.5 milijuna dolara, a sada malo više od godinu dana kasnije prodaje ga skoro duplu cifru – za 6.75 milijuna dolara. Moglo bi se reći da je jedna od najcjenjenijih glumica na svijetu ovu vilu sagrađenu sredinom prošlog stoljeća dobila po vrlo povoljnoj cijeni, jer nakon samo 6 mjeseci od kad ju je kupila njezina cijena skočila do 6 milijuna dolara. Skok cijene ovog suvremenog zdanja može se pripisati činjenici da je u vlasništvu velike glumačke dive koja u njemu nije baš ni boravila.

Moderna vila ravnih ploha, minimalističkog je uređenja u zemljanim bojama, koje i priliče vanjskom okruženju punom zelenila- bambusa i palmi. Ova funkcionalna vila sastoji se oko 500 kvadratnih metara životnog prostora u kojima se nalazi četiri spavaće sobe i čak četiri kupaonice. Opremljena je s dugačkim stolom za blagovanje i kuhinjom s vrhunskim Miele i Gaggenau kuhinjskim aparatima.

Mjere sigurnosti podešene su kako i priliči jednoj holivudskoj zvijezdi – sigurnosni sistem kontrolira se mobilnim telefonom, a garaža ima posebnu ventilaciju. Masivni stakleni zidovi pružaju pogled na zelenilo koje okružuje kuću, ali i na bazene u dvorišnom prostoru koji je idealan za ekskluzivne ‘pooly partyje’ ili intimna topla druženja.

Vila slavne glumice na tržištu je malo manje od mjesec dana, a iako se ova vila nalik na spa i wellness centar nije adaptirala niti su se na njoj vršile veće promjene, osim onih dekorativnih, cijena joj neće previše padati. Osim što je glumački dar drži na A listi već nekoliko desetljeća, Meryl Streep, čini se, ima dara i za brzu zaradu putem preprodavanja nekretnina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Svaki prodavač zna da mora obaviti puno susreta ili razgovora dok ne zatvori prodaju.

Događanja

Tisuće kostimiranih trkača – princeza, vila i vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte – ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba...

Duh i tijelo

Prisjećam se kako smo se prije nekih 20-tak godina ‘smijali’ ljudima koji imaju 40 ‘banki’, kao da mi nikada nećemo doći do tih godina...

Putovanja

Ako pak muškarac popije vodi s ‘Cesarovca’, oženit će se Ogulinkom, govori legenda o Vrelu Cesarovcu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version