Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Meryl Streep prodaje luksuznu vilu

Slavna glumica na svojoj će modernoj vili zaraditi

Kada je Meryl Streep kupila luksuznu vilu iznad Sunset Plaze u Los Angelesu za njega je izdvojila 4.5 milijuna dolara, a sada malo više od godinu dana kasnije prodaje ga skoro duplu cifru – za 6.75 milijuna dolara. Moglo bi se reći da je jedna od najcjenjenijih glumica na svijetu ovu vilu sagrađenu sredinom prošlog stoljeća dobila po vrlo povoljnoj cijeni, jer nakon samo 6 mjeseci od kad ju je kupila njezina cijena skočila do 6 milijuna dolara. Skok cijene ovog suvremenog zdanja može se pripisati činjenici da je u vlasništvu velike glumačke dive koja u njemu nije baš ni boravila.

Moderna vila ravnih ploha, minimalističkog je uređenja u zemljanim bojama, koje i priliče vanjskom okruženju punom zelenila- bambusa i palmi. Ova funkcionalna vila sastoji se oko 500 kvadratnih metara životnog prostora u kojima se nalazi četiri spavaće sobe i čak četiri kupaonice. Opremljena je s dugačkim stolom za blagovanje i kuhinjom s vrhunskim Miele i Gaggenau kuhinjskim aparatima.

Mjere sigurnosti podešene su kako i priliči jednoj holivudskoj zvijezdi – sigurnosni sistem kontrolira se mobilnim telefonom, a garaža ima posebnu ventilaciju. Masivni stakleni zidovi pružaju pogled na zelenilo koje okružuje kuću, ali i na bazene u dvorišnom prostoru koji je idealan za ekskluzivne ‘pooly partyje’ ili intimna topla druženja.

Vila slavne glumice na tržištu je malo manje od mjesec dana, a iako se ova vila nalik na spa i wellness centar nije adaptirala niti su se na njoj vršile veće promjene, osim onih dekorativnih, cijena joj neće previše padati. Osim što je glumački dar drži na A listi već nekoliko desetljeća, Meryl Streep, čini se, ima dara i za brzu zaradu putem preprodavanja nekretnina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Svaki prodavač zna da mora obaviti puno susreta ili razgovora dok ne zatvori prodaju.

Događanja

Tisuće kostimiranih trkača – princeza, vila i vilenjaka, Djedova Božićnjaka i drugih likova iz mašte – ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba...

Duh i tijelo

Prisjećam se kako smo se prije nekih 20-tak godina ‘smijali’ ljudima koji imaju 40 ‘banki’, kao da mi nikada nećemo doći do tih godina...

Putovanja

Ako pak muškarac popije vodi s ‘Cesarovca’, oženit će se Ogulinkom, govori legenda o Vrelu Cesarovcu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.