Fashion report

Nadolazeće blagdane provedite u zagrljaju čipke

“It’s Christmas” slogan je kojim Yamamay najavljuje novu čarobnu božićnu kolekciju. Mi vam je donosimo u crvenoj i crnoj varijanti.
Modni se dizajneri godinama ne odriču provokativne igre prikrivanja i razotkrivanja u svojim kolekcijama, pa transparentna odjeća naglašene senzualnosti, sličnija najfinijem rublju no odjeći, ostaje njihovim neodoljivim izazovom. Kako je još davnih tridesetih godina engleski psihoanalitičar J.C. Flugel ustvrdio kako su seksualnost i suptilna igra zavođenja u korijenu mode, ne začuđuje iznimna prihvaćenost neoromantike i “lingerie” looka. Čipka je zasigurno najprepoznatljivije oružje modnog zavođenja. Možda još ne znaš koju haljinu ćeš obući za Novu godinu, ali jedno je sigurno – bez crvenog donjeg rublja ništa! S druge strane, žena koja preferira crno donje rublje je hrabra, snažna i ambiciozna te sklona tome da preuzme kontrolu u vezi. Voli pokazati svoju dominantnu stranu te ponekad skrivati emocije. “It’s Christmas” slogan je kojim Yamamay najavljuje novu čarobnu božićnu kolekciju. Mi vam je donosimo u crvenoj i crnoj varijanti. Svjetski poznata manekenka, predivna Eva Herzigova ponovo je uhvaćena pred objektivom modnog fotografa Giampaola Sgure, ova ljepotica nosi glamurozne, trendovske i najsexy komade blagdanske kolekcije, u kojima će se svaka žena osjećati senzualno i zavodljivo poput zvijezde. Kao i uvijek, Yamamay, u vrijeme darivanja nudi pregršt božićnih ideja za poklone i to u širokom rasponu; senzualnu čipku i prozirno rublje u crvenoj i elegantnoj crnoj boji.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version