Nadolazeće blagdane provedite u zagrljaju čipke

Modni se dizajneri godinama ne odriču provokativne igre prikrivanja i razotkrivanja u svojim kolekcijama, pa transparentna odjeća naglašene senzualnosti, sličnija najfinijem rublju no odjeći, ostaje njihovim neodoljivim izazovom.

Kako je još davnih tridesetih godina engleski psihoanalitičar J.C. Flugel ustvrdio kako su seksualnost i suptilna igra zavođenja u korijenu mode, ne začuđuje iznimna prihvaćenost neoromantike i “lingerie” looka.

Čipka je zasigurno najprepoznatljivije oružje modnog zavođenja. Možda još ne znaš koju haljinu ćeš obući za Novu godinu, ali jedno je sigurno – bez crvenog donjeg rublja ništa! S druge strane, žena koja preferira crno donje rublje je hrabra, snažna i ambiciozna te sklona tome da preuzme kontrolu u vezi. Voli pokazati svoju dominantnu stranu te ponekad skrivati emocije.

“It’s Christmas” slogan je kojim Yamamay najavljuje novu čarobnu božićnu kolekciju. Mi vam je donosimo u crvenoj i crnoj varijanti.

Svjetski poznata manekenka, predivna Eva Herzigova ponovo je uhvaćena pred objektivom modnog fotografa Giampaola Sgure, ova ljepotica nosi glamurozne, trendovske i najsexy komade blagdanske kolekcije, u kojima će se svaka žena osjećati senzualno i zavodljivo poput zvijezde.

Kao i uvijek, Yamamay, u vrijeme darivanja nudi pregršt božićnih ideja za poklone i to u širokom rasponu; senzualnu čipku i prozirno rublje u crvenoj i elegantnoj crnoj boji.