Ljepota

Najsigurniji način tamnjenja

Poklanjamo vam tretman samotamnjenja

Okretanje na štetnom suncu sada odlazi u zaborav jer je na hrvatskom tržištu nedavno osvanuo novi proizvod za samotamnjenje – St. Tropez Self Tan kojeg već godinama koristi i svjetska modna ikona Kate Moss, ujedno i zaštitno lice St. Tropez globalne reklamne kampanje. Najpoznatiji i najprodavaniji svjetski brand proizvoda za samotamnjenje St. Tropez svoju je svjetsku popularnost stekao jedinstvenom formulom i kombinaciju DHA i aloe vere koje štite kožu od isušivanja, s čime se susreću gotovo svi ostali proizvođači sredstava za samotamnjenje.

St. Tropez preparati razlikuju se i po tome što licu i tijelu daju potpuno prirodan izgled, kako nakon prvog, tako i nakon svakog sljedećeg nanošenja. Jedinstvena kombinacija potpuno sigurnih aktivnih komponenti zajedno djeluju tako da koži daju predivnu, prirodnu boju, koja isto tako prirodno i ravnomjerno blijedi, bez neželjenih narančastih mrlja. Kako naglašavaju iz Donatti cosmetics – generalnog zastupnika za Hrvatsku, efekt preplanule puti traje i do 10 dana.

St. Tropez Tan proizvodi za samotamnjenje namijenjeni su svim bojama puti, od prirodno tamnijih do skroz svijetlih i osjetljivih. Ne izazivaju alergijske reakcije, dermatološki su ispitani i nisu testirani na životinjama! Uz to, za razliku od ostalih sličnih preparata, St. Tropez u svojoj formuli sadrži malinu pa je tako i izuzetno ugodnog mirisa.

St.Tropez nudi nevjerojatnu raznolikost, brojne poklonice diljem svijeta prati kroz sva godišnja doba i u svim prilikama, a red carpet na kojem blistaju svjetske modne, glumačke, pjevačke ikone nezamisliv je bez preplanule ili tek blago osunčane puti postignute ovim vrhunskim preparatima. St. Tropez dio je i modne industrije, a snimanje modnih editorijala vodećih svjetskih magazina započinje tek nakon St. Tropez tretmana.

Proizvode je moguće kupiti u kozmetičkom salonu Donatti cosmetics u Zagrebu na adresi Grobnička 24 (Trešnjevka), gdje se možete predati u ruke iskusnog osoblja. Kako naglašavaju u salonu, moguća su dva načina toniranja tijela – putem ugodne masaže kojoj prethodi piling tijela te prskanjem. Rezultati su vidljivi na licu mjesta, a potpuni efekt je vidljiv već nakon 12 sati. Akcijska cijena toniranja tijela, što uključuje i cjelokupni piling, povodom dolaska na hrvatsko tržište iznosi 250 kuna.

Proizvodi St. Tropez idealni su za osobe koje zbog svoje osjetljive kože trebaju izbjegavati sunce, ali i za ostale koji bez ustručavanja žele uživati u ljetnim radostima.

Preparati su i u slobodnoj prodaji, zasad samo u Kozmetičkom salonu Donatti cosmetics, a uskoro bi se trebali pojaviti i u najpoznatijim drogerijama i parfumerijama.

[box style=”0″]

OSVOJITE POKLON BON

Kozmetički salon Donatti cosmetics vam poklanja dva poklon bona u vrijednosti od 250 kuna.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom ST. TROPEZ te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koji su načini toniranja tijela?

Vaše prijave primamo do 05. kolovoza 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Marijana Stupar i Iva Bikanec. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version