Budi fit

Ne treba gorivo ni parking!

Bicikl ne treba gorivo ni parking, što ga čini izrazito jeftinim i ekološki prihvatljivim prometnim sredstvom koje je ujedno i najkorištenije na svijetu s preko milijardu primjeraka diljem svijeta.

Živimo u vremenu u kojem se često ističu blagodati aktivnog životnog stila i tjelovježbe, no to se nije pretjerano odrazilo na trkačke staze i fitness centre. Premda su svi svjesni važnosti tjelesnih aktivnosti, postoje mnogi izgovori: previše se radi, premalo se zarađuje, nije usput, nema parkinga. Hervis zna da većina nas u određenoj mjeri koristi ovakve izgovore, pa predstavlja savršeno rješenje: njegovo veličanstvo bicikl. Bicikl ne treba gorivo ni parking, što ga čini izrazito jeftinim i ekološki prihvatljivim prometnim sredstvom koje je ujedno i najkorištenije na svijetu s preko milijardu primjeraka diljem svijeta. Činjenica da je bicikl prijevozno sredstvo pretvara put do posla u zabavnu, zdravu i besplatnu tjelovježbu, pa izgovor o nedostatku vremena također pada u vodu. Hervis kao najveći prodavač bicikala u Hrvatskoj pomaže vam odabrati bicikl savršeno prilagođen vašim potrebama. Sve vas koji ste zadovoljni svojim biciklima podsjećamo na važnost redovitog servisa koji možete obaviti u svim Hervis trgovinama.Svakog utorka u mjesecu prilikom plaćanja beskontaktnom karticom MasterCard u svim Hervis trgovinama možete ostvariti dodatni popust od 10% pa čak i na već snižene cijene proizvoda.

Za nju: udobno krstarenje gradskim ulicama

Ženski bicikl Scirocco Siviglia na prvu će Vas osvojiti svojim vintage izgledom s upečatljivim ružičastima blatobranima te praktičnom košarom iznad prednjeg kotača. Scirocco Siviglia opremljen je stražnjim Shimano mjenjačem sa šest stupnjeva te V-brake kočnicama što jamči ugodnu, brzu i sigurnu vožnju svim gradskim curama. Scirocco Siviglia dostupan je u Hervis web shopu po cijeni od 1 599,00 kuna, što je popust od 44 posto.

Za njega: sportska jurilica koja ne troši ništa…

…osim kalorija. X Fact Cross Sport muški je cross bicikl sa Shimano Deore RD-M591 mjenjačem koji jamči brz i ugodan dolazak od točke A do točke B. Za sigurno i pravovremeno zaustavljanje tu su Tektro 836AL kočnice. X Fact Cross Sport dostupan je u Hervis web shopu za 3199 kuna, što je popust od 38 posto.

Hervis dječji bicikli kao idealan uskršnji poklon

Ako želite svoje najmlađe razveseliti uskršnjim poklonom koji će im odlično doći u toplim danima pred nama bicikl je odličan izbor. X Fact Mission 20 dječji brdski bicikli dolaze u muškoj i ženskoj varijanti, a od opreme vrijedi istaknuti mjenjač Shimano RD-FT35 s 21 stupnjem, Kenda gume te Tektro J310 kočnice koje jamče sigurno zaustavljanje. X Fact Mission bicikli dostupni su na Hervis Web shopu po sniženim cijenama; muška i ženska varijanta stoji 1 699,00 kuna.

I za kraj: kaciga glavu čuva

Osim ispravnosti kočnica i ostalih dijelova bicikla te pridržavanja prometnih pravila, važan dio sigurne vožnje na biciklu svakako je adekvatna zaštitna kaciga. Hervis za Vaše mališane nudi krasno oslikane Uvex Kid kacige, a iz ponude izdvajamo Uvex Kid 2 Bears koja je snižena 56 % te je dostupna za 100 kuna.

Ne propustite

Budi fit

Aktivnosti koje će vam osigurati manji konfekcijski broj.

Budi fit

Prognoze kao prognoze, mogu se pokazati ispravnima ali i ne moraju. S koje god strane da promatrate, sigurno je da danas ne biste željeli...

Budi fit

Ako sad krenete, do ljeta ćete se riješiti celulita.

Duh i tijelo

Osim zabavnog dijela, skijanje ima i svoje prednosti gledano iz medicinske perspektive što znači da sada imate još više razloga za planiranje i pripreme...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version