Beauty report

Njega kože u hladnim mjesecima

Ove srijede Kozmo vam daruje popust od 30% na sve kreme za lice.
U hladnim, zimskim danima, posebnu pažnju treba poklanjati njezi lica i njegovoj zaštiti od loših vremenskih uvjeta. Krema za lice je vaš najveći saveznik u tome.

Dolaskom zimskih dana koža lica izložena je hladnom zraku, vjetru i kiši. Zbog toga je iznimno važno da u ovom periodu posebno pripazimo na hidratizaciju kože. Ona je izrazito važna tokom cijele godine, a pogotovo kada ju hladno vrijeme dodatno isušuje.

          

Najveća hrvatska drogerija Kozmo ove vas srijede upozorava i podsjeća na važnost njege kože lica i tijela tijekom zimskog perioda. Koža lica je najosetljiviji dio kože, a kako je krema najčešće jedino što je štiti, shvaćamo koliko je važno koristiti adekvatnu kremu. U mnoštvu proizvođača nije lako odabrati onu koja će odgovarati našem tipu kože, a uz to i rješavati problem koji imamo, bilo da su to sitne bore, crvenilo ili pojačan sebum.

                             

Dermatolozi savjetuju da je najvažnije prvo odrediti koji tip kože imamo, a zatim vidjeti protiv kojih promjena na koži se želimo boriti. Izbor pri kupovini pomoći će nam i natpisi na kremi o tome čemu je ona namijenjena – hidrataciji, borbi protiv bora i sl., kao i kojem je tipu kože pogodna.



Kozmo vas ove srijede daruje popustom od 30% na sve kreme za lice. Kako bi koža uvijek izgledara zdrava i njegovana ne zaboravite na svakodnevnu hidratizaciju.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version