Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Njega kože u hladnim mjesecima

Ove srijede Kozmo vam daruje popust od 30% na sve kreme za lice.

U hladnim, zimskim danima, posebnu pažnju treba poklanjati njezi lica i njegovoj zaštiti od loših vremenskih uvjeta. Krema za lice je vaš najveći saveznik u tome.

Dolaskom zimskih dana koža lica izložena je hladnom zraku, vjetru i kiši. Zbog toga je iznimno važno da u ovom periodu posebno pripazimo na hidratizaciju kože. Ona je izrazito važna tokom cijele godine, a pogotovo kada ju hladno vrijeme dodatno isušuje.

          

Najveća hrvatska drogerija Kozmo ove vas srijede upozorava i podsjeća na važnost njege kože lica i tijela tijekom zimskog perioda. Koža lica je najosetljiviji dio kože, a kako je krema najčešće jedino što je štiti, shvaćamo koliko je važno koristiti adekvatnu kremu. U mnoštvu proizvođača nije lako odabrati onu koja će odgovarati našem tipu kože, a uz to i rješavati problem koji imamo, bilo da su to sitne bore, crvenilo ili pojačan sebum.

                             

Dermatolozi savjetuju da je najvažnije prvo odrediti koji tip kože imamo, a zatim vidjeti protiv kojih promjena na koži se želimo boriti. Izbor pri kupovini pomoći će nam i natpisi na kremi o tome čemu je ona namijenjena – hidrataciji, borbi protiv bora i sl., kao i kojem je tipu kože pogodna.Kozmo vas ove srijede daruje popustom od 30% na sve kreme za lice. Kako bi koža uvijek izgledara zdrava i njegovana ne zaboravite na svakodnevnu hidratizaciju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj...

Darivanje

Kako bi pomogla ženama koje se nose s problemima suhoće i nelagode u intimnom području, INTIMINA je kreirala Balmy, intimnu umirujuću i hidratantnu kremu.

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.