Trendovi

Odjenite se u galaksiju

Motiv koji je pronašao put do gotovo svih modnih krpica i dodataka.
Čovjekova zaljubljenost u daleke i neistražene prostore od davnina je prisutna. Kao mali sanjali smo o putovanjima u svemir, gledali filmove i serije te tematike, a školski pribor bio je ukrašen svjetlucavim zvjezdicama i dalekim planetama.

Danas je posljednji krik mode nositi na sebi u raznim varijantama i oblicima dio svemirske prašine. Gotovo svi komadi odjeće, šminka i modni dodaci obogaćeni su čarobnim printom galaksija i sazviježđa.



Haljine, donje rublje, novčanici i šalovi okupani su printom magičnih udaljenih skupina zvijezda.




Ni Christopher Kane nije uspio odoljeti čari stvaranja sportskih komada odjeće, ali i večernjih haljina koristeći ovaj zanimljivi print.







Printevi galaksija postali su uobičajeni na gotovo svakom komadu odjeće ili modnom dodatku te nostalgično vraćaju u razdoblje 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća kada su takvi prizori bili uobičajeni u gotovo svačijem ormaru.





Australski modni brend Black Milk upotpunio je svoju inače super kul kolekciju tajica i haljina s ovim prekrasnim komadima s galaktičkim printevima.




Da noge ne ostanu zakinute za dašak svemirske prašine tu su i ekstravagantne gležnjače Jeffreyja Campbella, pod nazivom Cosmic Lita.


A kako biste ovim zgodnim modnim trendom najbolje upotpunili svoj look, tu su i svjetlucavi lakovi za nokte brenda Orly koji vjerno oponašaju sjaj galaksija na noktima.









Uz pomoć nekog od ovih lakova, uz dodatak prozirnog sa šljokicama i samo malo mašte, možete i sami uživati u zvjezdanim prostranstvima na vlastitim noktima. Pogledajte tutorijal kako biste se lakše upustili u galaktičke avanture.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version