Odjenite se u galaksiju

Čovjekova zaljubljenost u daleke i neistražene prostore od davnina je prisutna. Kao mali sanjali smo o putovanjima u svemir, gledali filmove i serije te tematike, a školski pribor bio je ukrašen svjetlucavim zvjezdicama i dalekim planetama.

Danas je posljednji krik mode nositi na sebi u raznim varijantama i oblicima dio svemirske prašine. Gotovo svi komadi odjeće, šminka i modni dodaci obogaćeni su čarobnim printom galaksija i sazviježđa.

Haljine, donje rublje, novčanici i šalovi okupani su printom magičnih udaljenih skupina zvijezda.


Ni Christopher Kane nije uspio odoljeti čari stvaranja sportskih komada odjeće, ali i večernjih haljina koristeći ovaj zanimljivi print.

Printevi galaksija postali su uobičajeni na gotovo svakom komadu odjeće ili modnom dodatku te nostalgično vraćaju u razdoblje 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća kada su takvi prizori bili uobičajeni u gotovo svačijem ormaru.

Australski modni brend Black Milk upotpunio je svoju inače super kul kolekciju tajica i haljina s ovim prekrasnim komadima s galaktičkim printevima.


Da noge ne ostanu zakinute za dašak svemirske prašine tu su i ekstravagantne gležnjače Jeffreyja Campbella, pod nazivom Cosmic Lita.


A kako biste ovim zgodnim modnim trendom najbolje upotpunili svoj look, tu su i svjetlucavi lakovi za nokte brenda Orly koji vjerno oponašaju sjaj galaksija na noktima.

Uz pomoć nekog od ovih lakova, uz dodatak prozirnog sa šljokicama i samo malo mašte, možete i sami uživati u zvjezdanim prostranstvima na vlastitim noktima. Pogledajte tutorijal kako biste se lakše upustili u galaktičke avanture.