Beauty report

Okupajte se prirodom

Neodoljiv 3u1 Nuxe proizvod za cijelu obitelj.
Tuširanjem ne čistimo samo naše tijelo, već se čistimo i od svakodnevnog nagomilanog stresa, a svaki mišić našeg tijela predivno se opušta. No tuširanje često predstavlja pravi stres za našu kožu. Gelovi za tuširanje i umivanje lica te različiti sapuni sadrže u sebi velike količine umjetnih deterdženata koji uz nečistoću, skidaju i hidrolipidni sloj kože, stoga je za kožu najbolje rješenje prirodna kozmetika s biljnom čistećom bazom koja je puno nježnija i zdravija za kožu.

                                              

U kombinaciji s zimskim uvjetima hladnoće i vjetra s jedne strane, te grijanja i suhog zraka u zatvorenim prostorima s druge, dolazi do intenzivnog isušivanja i perutanja kože, te ona postaje gruba i neugodna na dodir. Ove zime priuštite koži lica i tijela najbolje čišćenje koje će sačuvati njezinu ljepotu. Bogata Rêve de Miel (franc. medeni san) linija proizvoda na bazi meda bagrema, dobila je jedinstvenog novog člana, toliko nježnog i slasnog te namijenjenog čišćenju i lica i tijela.

Uronite u opuštajući svijet neodoljivog 3u1 proizvoda – prirodnog, praktičnog i ekonomičnog – za cijelu obitelj.

Nježan i praktičan užitak

Prepustite se bogatom medenom užitku s kojim će nakon svakog tuširanje vaša koža ostati nježna, čista i zaštićena od isušivanja. Rêve de Miel Gel lavant surgras visage et corps je iznimno bogat gel za čišćenje lica i tijela zahvaljujući svojoj formuli bez sapuna, s biljnom čistećom bazom, čisti kožu čuvajući njezin hidrolipidni sloj.



Alantoin je zaslužan za smirivanje i najosjetljivije kože, ulje suncokreta bogato lipidima obilato ju hrani, dok med bagrema obnavlja njezin zaštitni sloj i jača kožnu barijeru. Ovaj neodoljiv gel namijenjen je cijeloj obitelji, kao i djeci iznad 36 mjeseci, te dolazi u praktičnom obiteljskom pakiranju od 400 ml – na pumpicu.

Čišćenje lica i tijela nikada nije bilo ovako slasno, nježno i praktično. Formula sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla. Cijena je 164,34 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Duh i tijelo

Cijeli jedan život vidi se na licu. Crte lica pričaju.

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version