Beauty report

Olival olovka za oštećene nokte

Hrvatski recept za liječenje gljivičnih infekcija noktiju.
Olival Kozmetika se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Riječ je o hrvatskoj tvrtki čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.

Kozmetika Olival obogatila je liniju za njegu stopala i na tržište plasirala novi proizvod – Olovku za oštećene nokte. Olival olovka pomaže kod gljivičnih infekcija koje se manifestiraju kao zadebljanja, deformacije, promjene boje ili listanja nokta tzv. onihomikoze. Učestalost onihomikoza raste s godinama, primjerice, čak je 15 do 20 posto bolesnika populacija od četrdeset do šezdeset godina.



Olovka obnavlja strukturu i ubrzava rast noktiju, jednostavna je za primjenu i dokazano djelotvorna. Ublažava simptome i pomaže u lokalnoj terapiji gljivičnih oboljenja noktiju, a jednako je učinkovita na rukama i nogama. Ova hrvatska kozmetika s posebnom namjenom sadrži kombinaciju triju visokovrijednih eteričnih ulja: klinčića, australskog čajevca, lavande i salicilne kiseline, sinergijski djeluje i prodire u duboke slojeve nokta.

Postupak premazivanja oštećenog nokta potrebno je ponavljati najmanje dva puta dnevno tijekom četiri do šest tjedana, a rezultati su vidljivi za kratko vrijeme. Olovka ostavlja bezbojan i sjajan trag, intenzivnog je mirisa, a sadržaj jednog punjenja dovoljan je za 300 aplikacija. Zbog jednostavne primjene i dokazane učinkovitosti predstavlja jedinstvenu pomoć u liječenju onihomikoza.

                              

Maloprodajna cijena Olival olovke za oštećene nokte je 99,90 kn, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Sastojci ove olovke su: 
  • Lavanda angustifolia – lavanda je višegodišnja ljekovita biljka koja je rasprostranjena i dobro poznata mediteranska kultura. Najkvalitetnije eterično ulje daje upravo sorta angustifolia koja se od različitih križanaca razlikuje po bogatom sastavu u kojem prevladava linalilacetat, linalol i kamfor. Ulje ima jak antimikrobni i antifungalni učinak.
  • Eugenia caryophyllata – klinčić je zimzeleno stablo s brojnim cvjetovima i sadrži ljekovito eterično ulje koje se nalazi u cvjetnim pupoljcima. Osim što se upotrebljava kao začin, ovo eterično ulje nalazimo i u različitim farmaceutskim i stomatološkim pripravcima. Najnovija farmakološka istraživanja potvrđuju izuzetno dobru antifungalnu aktivnost ovog ulja, čak i u velikim razrjeđenjima.
  • Melaleuca alternifolia – čajevac, o ovom proizvodu korišten je Australski čajevac koji je ljekovita biljka, tek nedavno istražena i uvedena u farmaceutsku praksu. Sadrži eterično ulje koje ima izuzetno jaka svojstva prirodnog antiseptika, antimikotika i dokazano antimikrobno djelovanje.

OSVOJI OLIVAL OLOVKU ZA OŠTEĆENE NOKTE

Olival kozmetika poklanja vam 3 paketića s Olovkom za oštećene nokte.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom OLIVAL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja su 3 sastojka ove olovke?

Vaše prijave primamo do 7. ožujka 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnice su Anita Volar, Valentina Deme i Borisa Kovačević. Čestitamo!


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Prhut mogu dobiti i osobe s masnom i osobe sa suhom kožom.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Duh i tijelo

Uvriježeno je mišljenje kako su barem tri emocije koje osjećamo negativne, a to su tuga, ljutnja i strah.

Moj dom

Zaboravi na zujanje, ubode i svrbež kože uz sljedeće trikove iz prirode.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version