Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Olival olovka za oštećene nokte

Hrvatski recept za liječenje gljivičnih infekcija noktiju.

Olival Kozmetika se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Riječ je o hrvatskoj tvrtki čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.

Kozmetika Olival obogatila je liniju za njegu stopala i na tržište plasirala novi proizvod – Olovku za oštećene nokte. Olival olovka pomaže kod gljivičnih infekcija koje se manifestiraju kao zadebljanja, deformacije, promjene boje ili listanja nokta tzv. onihomikoze. Učestalost onihomikoza raste s godinama, primjerice, čak je 15 do 20 posto bolesnika populacija od četrdeset do šezdeset godina.Olovka obnavlja strukturu i ubrzava rast noktiju, jednostavna je za primjenu i dokazano djelotvorna. Ublažava simptome i pomaže u lokalnoj terapiji gljivičnih oboljenja noktiju, a jednako je učinkovita na rukama i nogama. Ova hrvatska kozmetika s posebnom namjenom sadrži kombinaciju triju visokovrijednih eteričnih ulja: klinčića, australskog čajevca, lavande i salicilne kiseline, sinergijski djeluje i prodire u duboke slojeve nokta.

Postupak premazivanja oštećenog nokta potrebno je ponavljati najmanje dva puta dnevno tijekom četiri do šest tjedana, a rezultati su vidljivi za kratko vrijeme. Olovka ostavlja bezbojan i sjajan trag, intenzivnog je mirisa, a sadržaj jednog punjenja dovoljan je za 300 aplikacija. Zbog jednostavne primjene i dokazane učinkovitosti predstavlja jedinstvenu pomoć u liječenju onihomikoza.

                              

Maloprodajna cijena Olival olovke za oštećene nokte je 99,90 kn, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Sastojci ove olovke su: 
  • Lavanda angustifolia – lavanda je višegodišnja ljekovita biljka koja je rasprostranjena i dobro poznata mediteranska kultura. Najkvalitetnije eterično ulje daje upravo sorta angustifolia koja se od različitih križanaca razlikuje po bogatom sastavu u kojem prevladava linalilacetat, linalol i kamfor. Ulje ima jak antimikrobni i antifungalni učinak.
  • Eugenia caryophyllata – klinčić je zimzeleno stablo s brojnim cvjetovima i sadrži ljekovito eterično ulje koje se nalazi u cvjetnim pupoljcima. Osim što se upotrebljava kao začin, ovo eterično ulje nalazimo i u različitim farmaceutskim i stomatološkim pripravcima. Najnovija farmakološka istraživanja potvrđuju izuzetno dobru antifungalnu aktivnost ovog ulja, čak i u velikim razrjeđenjima.
  • Melaleuca alternifolia – čajevac, o ovom proizvodu korišten je Australski čajevac koji je ljekovita biljka, tek nedavno istražena i uvedena u farmaceutsku praksu. Sadrži eterično ulje koje ima izuzetno jaka svojstva prirodnog antiseptika, antimikotika i dokazano antimikrobno djelovanje.

OSVOJI OLIVAL OLOVKU ZA OŠTEĆENE NOKTE

Olival kozmetika poklanja vam 3 paketića s Olovkom za oštećene nokte.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom OLIVAL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja su 3 sastojka ove olovke?

Vaše prijave primamo do 7. ožujka 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnice su Anita Volar, Valentina Deme i Borisa Kovačević. Čestitamo!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Prhut mogu dobiti i osobe s masnom i osobe sa suhom kožom.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Duh i tijelo

Uvriježeno je mišljenje kako su barem tri emocije koje osjećamo negativne, a to su tuga, ljutnja i strah.

Moj dom

Zaboravi na zujanje, ubode i svrbež kože uz sljedeće trikove iz prirode.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.