Događanja

Otvorene prijave za 6. Dalmacija Wine Expo 2015.

Dalmacija Wine Expo 2015. održat će se 24. i 25.04. 2015. godine u Splitu – hotel Radisson Blu te 01. i 02.05.2015. u Makarskoj. I ove godine to je nova prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima te veliki impuls brendiranju Hrvatske kao nezaobilazne enogastro destinacije.

DWE 2015. će u svome šestom izdanju ponovno okupiti gotovo sve vodeće proizvođače vina, delikatesa i maslinovih ulja, predstavnike vrhunskih restorana i hotela, top kuhare te uglednike poslovne, političke i kulturne scene. Uz još bogatiji program i ove godine posebna pozornost posvetit će se poslovnom dijelu festivala na kojem će se okupiti više od 100 akreditiranih F&B managera, sommeliera, predstavnika restoratera, ugostitelja, chefova, distributera, izvoznika te specijaliziranih novinara i vinskih blogera.

Wine & Fun days u Makarskoj

Tjedan dana nakon festivala u Splitu, DWE seli u Makarsku gdje se 01. i 02. svibnja očekuje mnoštvo koncerata te dobra zabava uz vrhunska vina i delicije. Broj izlagačkih mjesta u Makarskoj je ograničen, a mjesto će dobiti samo 20 izlagača koji se prijave za izlaganje u Splitu te prvi rezerviraju izlagačko mjesto u Makarskoj na manifestaciji prodajnog karaktera.

Prijave za vodeći enogastro sajam Dalmacije otvorene su vinarima, uljarima i proizvođačima delicija do 21.3.2015. Pozivamo sve vinare, uljare i proizvođače delicija da se prijave putem ONLINE PRIJAVNICE.

Od ostalih podmanifestacija održat će se Perfect Match te Zvijezde kuhinje koje će širom otvoriti vrata splitskih restorana i hotela u potrazi za najfinijom hranom i idealnim vinskim parovima, a koje će osmisliti i predstaviti renomirani chefovi iz svih dijelova Hrvatske. Teatar Dalmatinskih Sorti pružit će priliku svim istinskim vinoljupcima da na jednom mjestu kušaju rijetke dalmatinske sorte, ne nužno autohtone već i one koje su se tijekom vremena udomaćile na ovim prostorima. Na taj način ova podmanifestacija široj ĆE javnosti nepretenciozno, ali uvjerljivo, prezentirati iznimno ampelografsko bogatstvo Dalmacije. Posjetitelji će moći uživati u bogatom programu raznih predavanja i radionica  vođenenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača te u nezaobilaznom Wine Partyju koji će i službeno zatvoriti Dalmacija Wine Expo 2015.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Putovanja

Znamo da je Hrvatska popularna među turistima iz cijeloga svijeta, no Hrvati u potrazi za odmorom su sretnici s predivnim plažama, čistim morem, bogatom...

Putovanja

Evo zbog čega grad pod Biokovom nikako ne smijete zaobići ovoga ljeta i doznajte što osim sunčanja i kupanja na prekrasnim plažama svakako vrijedi...

Zanimljivosti

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version