Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
dalmacija wine expo
dalmacija wine expo

Događanja

Otvorene prijave za 6. Dalmacija Wine Expo 2015.

Dalmacija Wine Expo 2015. održat će se 24. i 25.04. 2015. godine u Splitu – hotel Radisson Blu te 01. i 02.05.2015. u Makarskoj. I ove godine to je nova prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima te veliki impuls brendiranju Hrvatske kao nezaobilazne enogastro destinacije.

DWE 2015. će u svome šestom izdanju ponovno okupiti gotovo sve vodeće proizvođače vina, delikatesa i maslinovih ulja, predstavnike vrhunskih restorana i hotela, top kuhare te uglednike poslovne, političke i kulturne scene. Uz još bogatiji program i ove godine posebna pozornost posvetit će se poslovnom dijelu festivala na kojem će se okupiti više od 100 akreditiranih F&B managera, sommeliera, predstavnika restoratera, ugostitelja, chefova, distributera, izvoznika te specijaliziranih novinara i vinskih blogera.

Wine & Fun days u Makarskoj

Tjedan dana nakon festivala u Splitu, DWE seli u Makarsku gdje se 01. i 02. svibnja očekuje mnoštvo koncerata te dobra zabava uz vrhunska vina i delicije. Broj izlagačkih mjesta u Makarskoj je ograničen, a mjesto će dobiti samo 20 izlagača koji se prijave za izlaganje u Splitu te prvi rezerviraju izlagačko mjesto u Makarskoj na manifestaciji prodajnog karaktera.

Prijave za vodeći enogastro sajam Dalmacije otvorene su vinarima, uljarima i proizvođačima delicija do 21.3.2015. Pozivamo sve vinare, uljare i proizvođače delicija da se prijave putem ONLINE PRIJAVNICE.

Od ostalih podmanifestacija održat će se Perfect Match te Zvijezde kuhinje koje će širom otvoriti vrata splitskih restorana i hotela u potrazi za najfinijom hranom i idealnim vinskim parovima, a koje će osmisliti i predstaviti renomirani chefovi iz svih dijelova Hrvatske. Teatar Dalmatinskih Sorti pružit će priliku svim istinskim vinoljupcima da na jednom mjestu kušaju rijetke dalmatinske sorte, ne nužno autohtone već i one koje su se tijekom vremena udomaćile na ovim prostorima. Na taj način ova podmanifestacija široj ĆE javnosti nepretenciozno, ali uvjerljivo, prezentirati iznimno ampelografsko bogatstvo Dalmacije. Posjetitelji će moći uživati u bogatom programu raznih predavanja i radionica  vođenenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača te u nezaobilaznom Wine Partyju koji će i službeno zatvoriti Dalmacija Wine Expo 2015.

dalmacija wine expo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Putovanja

Znamo da je Hrvatska popularna među turistima iz cijeloga svijeta, no Hrvati u potrazi za odmorom su sretnici s predivnim plažama, čistim morem, bogatom...

Putovanja

Evo zbog čega grad pod Biokovom nikako ne smijete zaobići ovoga ljeta i doznajte što osim sunčanja i kupanja na prekrasnim plažama svakako vrijedi...

Zanimljivosti

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.