Fashion report

Otvoreno Skladište modnih dizajnera

Lokomotiva i LukA couture ujedinili svoje modne vizije

Sinoć je u Zagrebu u Bulićevoj 4 otvoreno SKLADIŠTE modnih dizajnera Luke Grubišića i Lane Puljić, koji unutar jednog prostora, svatko sa svojom kolekcijom na svoj jedinstven način koegzistira.

Od sada Lokomotiva i LukA couture stanuju na istoj adresi. Tako će ovo skladište zasigurno postati omiljena destinacija svih ljubitelja individualnog stila.

Ovom modnom druženju prisustvovali su prijatelji Lokomotiva Skladišta: Vanesa Radman, Barbara Nola, Lana Barić (koje su bile odjevene u kreacije Lokomotiva), Jelena Rozga, Ecija Ojdanić, Petra Friganović, Petra Kurtela, Nenad Korkut, Viktor Drago, Saša Joka i brojni drugi.

Lokomotiva Skladište:

Lokomotiva vuče i gura punom parom naprijed otvarajući vrata svog Skladišta u kojem će svi zaljubljenici u modu moći pronaći nešto za sebe. Brand koji njeguje profinjenu ženstvenost sa dozom drskosti namijenjen je svim onima koji vole elegantno, posebno i lijepo odijevanje. Uz aktualnu SS14 kolekciju predstavljenu na posljednjem Schwarzkopf Cro A Porter-u, ovdje će se moći pronaći i drugi komadi, majice i modni dodaci iz Lokomotivine kreativne radionice. U Skladištu se uz brand Lokomotiva smjestio već dobro poznati LukA couture, a oba branda nude mogućnost izrade komada po mjeri uz individualan pristup svakoj klijentici. Upravo je to omogućeno u ovom novootvorenom prostoru, u kojem se kroz ugodno i neposredno druženje rađaju nove ideje i ostvaruju želje svake klijentice.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version