Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Otvoreno Skladište modnih dizajnera

Lokomotiva i LukA couture ujedinili svoje modne vizije

Sinoć je u Zagrebu u Bulićevoj 4 otvoreno SKLADIŠTE modnih dizajnera Luke Grubišića i Lane Puljić, koji unutar jednog prostora, svatko sa svojom kolekcijom na svoj jedinstven način koegzistira.

Od sada Lokomotiva i LukA couture stanuju na istoj adresi. Tako će ovo skladište zasigurno postati omiljena destinacija svih ljubitelja individualnog stila.

Jelena Rozga

Ovom modnom druženju prisustvovali su prijatelji Lokomotiva Skladišta: Vanesa Radman, Barbara Nola, Lana Barić (koje su bile odjevene u kreacije Lokomotiva), Jelena Rozga, Ecija Ojdanić, Petra Friganović, Petra Kurtela, Nenad Korkut, Viktor Drago, Saša Joka i brojni drugi.

Vanesa Radman Davor Grgin

Lokomotiva Skladište:

Lokomotiva vuče i gura punom parom naprijed otvarajući vrata svog Skladišta u kojem će svi zaljubljenici u modu moći pronaći nešto za sebe. Brand koji njeguje profinjenu ženstvenost sa dozom drskosti namijenjen je svim onima koji vole elegantno, posebno i lijepo odijevanje. Uz aktualnu SS14 kolekciju predstavljenu na posljednjem Schwarzkopf Cro A Porter-u, ovdje će se moći pronaći i drugi komadi, majice i modni dodaci iz Lokomotivine kreativne radionice. U Skladištu se uz brand Lokomotiva smjestio već dobro poznati LukA couture, a oba branda nude mogućnost izrade komada po mjeri uz individualan pristup svakoj klijentici. Upravo je to omogućeno u ovom novootvorenom prostoru, u kojem se kroz ugodno i neposredno druženje rađaju nove ideje i ostvaruju želje svake klijentice.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva...

Fashion report

ELFS žena odiše ženstvenom samouvjerenošću i ne boji se eksperimentirati u svojim odjevnim kombinacijama.

Advertisement