Knjige i glazba

Premijera novog singla u produkciji PlayOne

D`Knock i DJ Fresh Jay predstavili pjesmu Till the end of time i najavili ljetnu turneju.
Ovih dana je i službeno u svjetskim medijima kraljica house glazbe Barbara Tucker najavila novi singl Let it shine 2011 u produkciji dvojca PlayOne, Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay. Remixeve će raditi top imena svjetske produkcije što je velika čast s obzirom da su hrvatski producenti i koautori glazbe. Razlog tome je uspješna produkcija PlayOne-a na singlu Feeling like a superstar, koji je bio i na Billboard Dance chartu u top10.

Ovo je uvertira njihovog producentskog rada u ovoj godini te najava turneje Liveinthemix.tv Summer tour 2011 koja će kulminaciju imati 31. srpnja na ATP turniru u Umagu, kada će PlayOne sa svojim gostima imati nastup.

Osim aktivne glazbeno producentske djelatnosti Darko Juranović i Fresh Jay su vlasnici internet televizije LiveInTheMix  te kompanije Urbani zvuk Entertainment, koja se bavi izradom visokokvalitetnih video spotova, dokumentarnih filmova itd.

" alt="">

U sklopu spomenute turneje priprema se i cd izdanje Liveinthemix.tv , a najavni singl cijelog projekta je PlayOne Till the end of time koji ovih dana počinje sa svjetskom promocijom. Ženski vokal koji se pojavljuje u pjesmi pripada sjajnoj pjevačici Sandri Berković.

Radio edit ovog singla je pohvaljen od strane Shapehiftersa i Freemasonsa te će zasigurno ovo ljeto biti nezaobilazni hit u većini klubova. Pjesma je ujedno i nova himna stranice Index Nightlife.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version