Premijera novog singla u produkciji PlayOne

Ovih dana je i službeno u svjetskim medijima kraljica house glazbe Barbara Tucker najavila novi singl Let it shine 2011 u produkciji dvojca PlayOne, Darko Juranović D`Knock i DJ Fresh Jay. Remixeve će raditi top imena svjetske produkcije što je velika čast s obzirom da su hrvatski producenti i koautori glazbe. Razlog tome je uspješna produkcija PlayOne-a na singlu Feeling like a superstar, koji je bio i na Billboard Dance chartu u top10.

Ovo je uvertira njihovog producentskog rada u ovoj godini te najava turneje Liveinthemix.tv Summer tour 2011 koja će kulminaciju imati 31. srpnja na ATP turniru u Umagu, kada će PlayOne sa svojim gostima imati nastup.

Osim aktivne glazbeno producentske djelatnosti Darko Juranović i Fresh Jay su vlasnici internet televizije LiveInTheMix  te kompanije Urbani zvuk Entertainment, koja se bavi izradom visokokvalitetnih video spotova, dokumentarnih filmova itd.

U sklopu spomenute turneje priprema se i cd izdanje Liveinthemix.tv , a najavni singl cijelog projekta je PlayOne Till the end of time koji ovih dana počinje sa svjetskom promocijom. Ženski vokal koji se pojavljuje u pjesmi pripada sjajnoj pjevačici Sandri Berković.

Radio edit ovog singla je pohvaljen od strane Shapehiftersa i Freemasonsa te će zasigurno ovo ljeto biti nezaobilazni hit u većini klubova. Pjesma je ujedno i nova himna stranice Index Nightlife.