Fashion report

Proljetna GAP kolekcija

Europska interpretaciju američkog stila za osobe koje su aktivne 24 sata dnevno.
Više neposrednosti i spontanosti u našim životima, pokretanih brzinom današnje komunikacije (pametni telefoni, SMS, socijalne mreže), te spremnosti na odlazak na večeru ili večernji izlazak direktno s posla… To se prenosi i na modu od koje današnji kupac zahtijeva sofisticiran i uglađen izgled te spremnost da u svakom trenutku ode na event ili događanje koji će iskrsnuti tijekom dana.



Promjene u životima uzrokuju i promjene u odjeći koja mora biti svestrana, a ujedno bi trebala biti i izazovnija nego prije. Traper/jeans i dalje ostaje okosnica Gapove ponude, ali kolekcija je proširena i na lagane sakoe, moderne bluze, široke hlače te muške kaki hlače i izazovnije majice kratkih rukava.



Dolaskom proljeća u živote Gapovih fanova ulazi mladenački, moderan te pomalo boemski stil uz nježne, zagasite i pastelne boje, prirodni ‘make-up’ te bijela odjeća. Okosnicu kolekcije čine traper u bojama i 'soft tailoring'odjeće. Za žene tu su lagani sakoi neutralnih boja, kratke jaknice, pamučne ¾ hlače nježnih proljetnih boja, hlače u stilu 'dimija', lagana pletena odjeća i haljinice s crnim detaljima.



Muškarcima se sugeriraju moderne kartke hlače, caramel/kaki palete boja, niži ovratnici na majicama kratkih rukava i 'slim fit' kaki hlače.

CroModa.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version