Proljetna GAP kolekcija

Više neposrednosti i spontanosti u našim životima, pokretanih brzinom današnje komunikacije (pametni telefoni, SMS, socijalne mreže), te spremnosti na odlazak na večeru ili večernji izlazak direktno s posla… To se prenosi i na modu od koje današnji kupac zahtijeva sofisticiran i uglađen izgled te spremnost da u svakom trenutku ode na event ili događanje koji će iskrsnuti tijekom dana.

Promjene u životima uzrokuju i promjene u odjeći koja mora biti svestrana, a ujedno bi trebala biti i izazovnija nego prije. Traper/jeans i dalje ostaje okosnica Gapove ponude, ali kolekcija je proširena i na lagane sakoe, moderne bluze, široke hlače te muške kaki hlače i izazovnije majice kratkih rukava.

Dolaskom proljeća u živote Gapovih fanova ulazi mladenački, moderan te pomalo boemski stil uz nježne, zagasite i pastelne boje, prirodni ‘make-up’ te bijela odjeća. Okosnicu kolekcije čine traper u bojama i 'soft tailoring'odjeće. Za žene tu su lagani sakoi neutralnih boja, kratke jaknice, pamučne ¾ hlače nježnih proljetnih boja, hlače u stilu 'dimija', lagana pletena odjeća i haljinice s crnim detaljima.

Muškarcima se sugeriraju moderne kartke hlače, caramel/kaki palete boja, niži ovratnici na majicama kratkih rukava i 'slim fit' kaki hlače.

CroModa.com