City Life

Pseći make over za pomoć nezbrinutim životinjama u Dumovcu

Priuštite svom najboljem prijatelju dan za pamćenje

I naši najbolji prijatelji zaslužuju malo pažnje i uljepšavanja, mjesto gdje će se opustiti i družiti sa svojim dlakavim prijateljima.  Životinjski kutak i Salon za šišanje pasa ‘Kralj lavova’ iz Sesveta zato su organizirali radionicu šišanja, uređivanja i njege pasa koja će se održati u subotu, 23. studenog od 10 do 13 sati u prostorima Kutka u Vlaškoj 105.

Kroz druženje sa stručnjacima iz salona ‘Kralj lavova’ moći ćete saznati malo o povijesti uređivanja pasa, koji su se počeli šišati već u 17. stoljeću, ali i o groomingu danas – vidjet ćete kompletno šišanje i uređenje psa, a ako poželite uređivati možete pokušati i Vi.

Jeste li sigurni da koristite odgovarajuću četku? Znate li svom psu očistiti uši? Znate li kako spriječiti neugodne mirise kod psa? Od stručnjaka ćete moći saznati sve to i još puno korisnih savjeta i informacija.

Također razotkrivat će se mnoge zablude o psima mješancima poput onih da se linjaju više, da imaju nepredvidiv karakter i slično. Moći ćete vidjeti kako je lako održavati dlaku mješanca. Saznat ćete nešto i o socijalizaciji te odgoju pasa,a iznenadit će Vas i sve prednosti udomljavanja.

Svaki pas koji dođe na druženje dobit će mašnicu ako želi. Bit će to prekrasno složen ‘čuperak’ na glavi Vašeg psa, a ponosni vlasnici mogu dati simbolični prilog skloništu za nezbrinute životinje Dumovec. I  jedna kuna je hvale vrijedna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Kućni ljubimci

Prva godina života ključna je za zdravlje pasa.

Kućni ljubimci

Jack Russell terijeri najdugovječnija su pasmina s pedigreom koja u prosjeku živi 12 godina i osam mjeseci, a najkraći očekivani životni vijek imaju francuski...

Kućni ljubimci

Znanost sve češće podupire teoriju da i psi imaju osjećaje.

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version