Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

City Life

Pseći make over za pomoć nezbrinutim životinjama u Dumovcu

Priuštite svom najboljem prijatelju dan za pamćenje

I naši najbolji prijatelji zaslužuju malo pažnje i uljepšavanja, mjesto gdje će se opustiti i družiti sa svojim dlakavim prijateljima.  Životinjski kutak i Salon za šišanje pasa ‘Kralj lavova’ iz Sesveta zato su organizirali radionicu šišanja, uređivanja i njege pasa koja će se održati u subotu, 23. studenog od 10 do 13 sati u prostorima Kutka u Vlaškoj 105.

Kroz druženje sa stručnjacima iz salona ‘Kralj lavova’ moći ćete saznati malo o povijesti uređivanja pasa, koji su se počeli šišati već u 17. stoljeću, ali i o groomingu danas – vidjet ćete kompletno šišanje i uređenje psa, a ako poželite uređivati možete pokušati i Vi.

Jeste li sigurni da koristite odgovarajuću četku? Znate li svom psu očistiti uši? Znate li kako spriječiti neugodne mirise kod psa? Od stručnjaka ćete moći saznati sve to i još puno korisnih savjeta i informacija.

pseci make over2 Također razotkrivat će se mnoge zablude o psima mješancima poput onih da se linjaju više, da imaju nepredvidiv karakter i slično. Moći ćete vidjeti kako je lako održavati dlaku mješanca. Saznat ćete nešto i o socijalizaciji te odgoju pasa,a iznenadit će Vas i sve prednosti udomljavanja.

Svaki pas koji dođe na druženje dobit će mašnicu ako želi. Bit će to prekrasno složen ‘čuperak’ na glavi Vašeg psa, a ponosni vlasnici mogu dati simbolični prilog skloništu za nezbrinute životinje Dumovec. I  jedna kuna je hvale vrijedna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kućni ljubimci

Prva godina života ključna je za zdravlje pasa.

Kućni ljubimci

Jack Russell terijeri najdugovječnija su pasmina s pedigreom koja u prosjeku živi 12 godina i osam mjeseci, a najkraći očekivani životni vijek imaju francuski...

Kućni ljubimci

Znanost sve češće podupire teoriju da i psi imaju osjećaje.

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.