Fashion report

Rublje za Ditu

Strumpet & Pink – vintage donje rublje britanskih dizajnerica
Jedinstvena linija gaćica, Strumpet & Pink, predstavlja zaokret u proizvodnji intimnog rublja. Zaslužne za ovu pravu malu revoluciju su Lisa Z Morgan i Melanie Probert, britanske dizajnerice koje su prepoznale što treba svakoj ženi – neodoljivo rublje. Istovremeno provokativno i seksi svojim nježnim linijama gaćice odaju dojam ekskluziviteta, što potvrđuje kvaliteta materijala i izrade.



Ručno šivana svila, saten, til i pamuk s elegantnim volančićima i neodoljivim gumbima koji ponekad otkrivaju najintimnije dijelove tijela osim izgledom pobudit će strasti i svojim nazivom. Tako se u kolekciji mogu pronaći gaćice Mimi Gone High and Fluffy, A Private Function, Garden of Delights, Rosette Cheeks, Pussy Willow, Black Swan, ali i mnoga druga kreativna imena.



Ovo vintage rublje vraća nas na dane kada je više uistinu bilo više, te istovremeno služi kao pobuda osjetila, a svojom senzualnošću obogaćuje svaku spavaću sobu. Strumpet & Pink donje rublje naglašava žensku figuru, dopušta joj da diše i samostalno se izraz.



Linija je pokrenuta prije više od deset godina, a ideja je rođena za vrijeme vožnje metrom. ’Shvatile smo da niti jedna od nas ne voli donje rublje koje se podudara – previše je predvidljivo.’, otkrile su britanske dizajnerice. Međutim, misao rođena na malom komadiću papira poprimila je široke dimenzije. London, Pariz, New York, Rim, Madrid, Singapur i Hong Kong samo su neke od metropola u kojim se može kupiti ovo unikatno rublje, a služilo je i kao inspiracija za četiri knjige.



Njegovu kvalitetu i seksualnu moć prepoznala je i kraljica burleske Dita Von Teese. Pin-up djevojka i ljubiteljica klasične erotike iz tridesetih i četrdesetih godina oličenje je brenda Strumpet & Pink – erotična, ekstravagantna, jednostavno neodoljiva.



Same dizajnerice naglašavaju da je njihovo rublje više od samog odjevnog predmete, ono je svojevrsno umjetničko djelo, što potvrđuje i cijena koja poneka ruši sve rekorede, pa tako neki komadi koštaju i više od 1 500 funti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Vrijeme je darivanja, a ako ste u potrazi za idealnim božićnom poklonom predlažemo komade iz zimske kolekcije poznatog austrijskog brenda Palmers, poklon je koji...

Zanimljivosti

Proslavite 22. lipnja posvećen skidanju dosadnih gaćica i prihvaćanju slobode golog tijela.

Dobar posao

Priča o domaćem brandu Nisha počela je 2017. godine kao logičan slijed u osobnom razvoju autorice branda Sanje Tot.

Zanimljivosti

Makrame tehnika je još jedna od tehnika čija popularnost posljednjih godina polako raste.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version