Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Rublje za Ditu

Strumpet & Pink – vintage donje rublje britanskih dizajnerica

Jedinstvena linija gaćica, Strumpet & Pink, predstavlja zaokret u proizvodnji intimnog rublja. Zaslužne za ovu pravu malu revoluciju su Lisa Z Morgan i Melanie Probert, britanske dizajnerice koje su prepoznale što treba svakoj ženi – neodoljivo rublje. Istovremeno provokativno i seksi svojim nježnim linijama gaćice odaju dojam ekskluziviteta, što potvrđuje kvaliteta materijala i izrade.Ručno šivana svila, saten, til i pamuk s elegantnim volančićima i neodoljivim gumbima koji ponekad otkrivaju najintimnije dijelove tijela osim izgledom pobudit će strasti i svojim nazivom. Tako se u kolekciji mogu pronaći gaćice Mimi Gone High and Fluffy, A Private Function, Garden of Delights, Rosette Cheeks, Pussy Willow, Black Swan, ali i mnoga druga kreativna imena.Ovo vintage rublje vraća nas na dane kada je više uistinu bilo više, te istovremeno služi kao pobuda osjetila, a svojom senzualnošću obogaćuje svaku spavaću sobu. Strumpet & Pink donje rublje naglašava žensku figuru, dopušta joj da diše i samostalno se izraz.Linija je pokrenuta prije više od deset godina, a ideja je rođena za vrijeme vožnje metrom. ’Shvatile smo da niti jedna od nas ne voli donje rublje koje se podudara – previše je predvidljivo.’, otkrile su britanske dizajnerice. Međutim, misao rođena na malom komadiću papira poprimila je široke dimenzije. London, Pariz, New York, Rim, Madrid, Singapur i Hong Kong samo su neke od metropola u kojim se može kupiti ovo unikatno rublje, a služilo je i kao inspiracija za četiri knjige.Njegovu kvalitetu i seksualnu moć prepoznala je i kraljica burleske Dita Von Teese. Pin-up djevojka i ljubiteljica klasične erotike iz tridesetih i četrdesetih godina oličenje je brenda Strumpet & Pink – erotična, ekstravagantna, jednostavno neodoljiva.Same dizajnerice naglašavaju da je njihovo rublje više od samog odjevnog predmete, ono je svojevrsno umjetničko djelo, što potvrđuje i cijena koja poneka ruši sve rekorede, pa tako neki komadi koštaju i više od 1 500 funti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Savjeti i preporuke

Postoji li nešto ljepše od osjećaja da se svaki dan budite u svili?

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Advertisement