Celebrity

Sada možete živjeti poput Samanthe Jones

Rajska nekretnina na iznajmljivanje

Ako ste ikada sanjali o životu Samanthe Jones – zvijezde serije Sex and the City nalazite se korak bliže. Naime, iako miljama daleko, njezin Malibu dom sada se iznajmljuje za 10 000 dolara mjesečno.

Kuća na plaži u kojoj su snimljene neke od najboljih scena prvog nastavka istoimenog filma ogledni je primjerak elitnog života, baš onakvog kakvog su vodili Samantha i Smith.

Za ovu pozamašnu svotu možete jesti na stolu na kojem je Samantha na Valentinovo čekala gola Smitha tek s nekoliko komadića sushia koji su prekrivali strateške dijelove tijela.

" alt="">

Fanovi će također prepoznati i šank na kojem ga je dočekala kada mu je priopćila vijest o prekidu i to izjavom ‘Ja sam u vezi sa sobom već 49 godina, i to je odnos na kojem trebam raditi’.

Oni koji se radije prisjećaju sretnih trenutaka sigurno će prepoznati kamin kraj kojeg je ovaj par dočekao Novu godinu.

" alt="">

Vila čija staklena stijena gleda na ocean ima čak pet balkona koji se prostiru nad pješčanom plažom i vinski podrum.

S biljarskim stolom koji služi kao savršena dopuna dnevnoj sobi, glavnom spavaćom sobom u kojoj se budite uz šum valova i prostranim balkonima na kojim možete uživati u zalasku sunaca ovo je nekretnina vrijedna pažnje i opravdani predmet sanjarenja.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Zanimljivosti

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima...

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version