Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Sada možete živjeti poput Samanthe Jones

Rajska nekretnina na iznajmljivanje

Ako ste ikada sanjali o životu Samanthe Jones – zvijezde serije Sex and the City nalazite se korak bliže. Naime, iako miljama daleko, njezin Malibu dom sada se iznajmljuje za 10 000 dolara mjesečno.

Kuća na plaži u kojoj su snimljene neke od najboljih scena prvog nastavka istoimenog filma ogledni je primjerak elitnog života, baš onakvog kakvog su vodili Samantha i Smith.

sam4

Za ovu pozamašnu svotu možete jesti na stolu na kojem je Samantha na Valentinovo čekala gola Smitha tek s nekoliko komadića sushia koji su prekrivali strateške dijelove tijela.

Fanovi će također prepoznati i šank na kojem ga je dočekala kada mu je priopćila vijest o prekidu i to izjavom ‘Ja sam u vezi sa sobom već 49 godina, i to je odnos na kojem trebam raditi’.

Oni koji se radije prisjećaju sretnih trenutaka sigurno će prepoznati kamin kraj kojeg je ovaj par dočekao Novu godinu.

Vila čija staklena stijena gleda na ocean ima čak pet balkona koji se prostiru nad pješčanom plažom i vinski podrum.

S biljarskim stolom koji služi kao savršena dopuna dnevnoj sobi, glavnom spavaćom sobom u kojoj se budite uz šum valova i prostranim balkonima na kojim možete uživati u zalasku sunaca ovo je nekretnina vrijedna pažnje i opravdani predmet sanjarenja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Zanimljivosti

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Zanimljivosti

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.