Budi fit

Savjeti za sušno razdoblje kože i kose

U Kozmu su preparati za hidrataciju kože danas sniženi 30%.
Preplanuli, odmorni i puni energije vratili smo se s godišnjih odmora spremni za još jednu radnu jesen. Iako nam se čini da naša preplanula koža i kosa izgledaju gotovo savršeno, nakon dugog izlaganja suncu istina je potpuno suprotna – potrebna im je hitna hidratacija. Ljepota kože i kose te njihovo zdravlje ovisi o tome koliko im pažnje posvećujemo tijekom cijele godine.

No, u vrijeme promjene godišnjih doba, a posebno s dolaskom jeseni i hladnih dana, koži i kosi potrebna je posebna njega. U vrućim ljetnim mjesecima prepuštamo se čarima sunca i mora, često zanemarujući posljedice koje su neizbježne. Sunčeve zrake i slana voda isušuju i oštećuju kožu i kosu nepovratno. Važno je pobrinuti se za njih, regenerirati ih prije dolaska zime i pripremiti ih za jednako štetno izlaganje hladnoći.



Donosimo vam savjete za njegu kože i kose nakon štetnih utjecaja sunca i mora tijekom ljeta.

1. Hidratizirajte se

Povećajte unos tekućine tijekom jesenskih  zimskih mjeseci. Ne samo da ćete očistiti vaš organizam od štetnih tvari, već ćete i hidratizirati kožu i kosu nakon isušivanja od sunca i soli.

2. Losione zamijenite kremama


Zbog svoje lagane teksture, losioni su prvi izbor u ljetnim mjesecima. Ali, dolaskom hladnijih dana zamijenite ih kremama koje hidratiziraju vašu kožu dublje i čuvaju je od hladnoće.

3. Piling kože i kose


Povremenim pilingom uklonit ćete mrtve stanice, otvoriti pore kako bi vaša koža prodisala i bila znatno mekša.

4. Zdrava prehrana

Jedite zdravo, pazite na dovoljan unos voća i povrća te drugih hranjivih tvari.

5. Ruke i usne

Hidratizirajte ruke nakon svakog pranja te koristite balzame za usta tijekom cijele godine.

Odgovor na pitanje koji je proizvod najbolji za vas te što odabrati, potražite već danas u svim Kozmo drogerijama. Veliki izbor preparata za hidratizaciju i brigu vaše kože na akciji su do 30 %.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version