Savjeti i preporuke

Sjajna hidratantna maska

Beautycycle – za hidrataciju kože lica nakon ljetnih mjeseci i pripremu za predstojeću jesen.
Kako biste što dulje sačuvali preplanulost svoje kože te je pripremili za predstojeću jesen, Amway predstavlja Beautycycle Sjajnu hidratantnu masku iz linije Vatra.

Sjajna hidratantna maska obnavlja površinsku hidratizaciju kože te poboljšava njezinu teksturu. Sadrži Microquad kompleks, kao i komplekse za vraćanje energije s glukozaminom. Sastojci za obnavljanje kože djeluju s vitaminom B za pojačanu vlažnost koja trenutno obnavlja gipkost i mekoću kože.

Primjena Sjajne hidratantne maske vrlo je jednostavna. Maska se nanosi na čisto lice i vrat, po mogućnosti nakon čišćenja lica tonikom. Nakon 10 do 15 minuta potrebno ju je isprati.
Preporučuje se upotreba 2 do 3 puta tjedno.

Proizvodi iz linije Vatra koži daju potrebnu energiju, a prikladni su za sve tipove kože. Sastojci poput kvasca, uree, alge i glukosamina vraćaju koži energiju i stimuliraju obnovu stanica, čime koža postaje ljepša i sjajnija. Linija uključuje Sjajnu hidratantnu masku, Kremu za obnovu kože oko očiju, 3 u 1 masku-piling-sredstvo za ujednačavanje tena, Gel za nečiste dijelove kože, te Obnavljajući serum s vitaminom C i hijaluronatom.

Beautycycle marka proizvoda namijenjena je ženama u dobi između 20 i 40 godina, koje vole jednostavne i prirodne proizvode koji učinkovito štite i njeguju kožu. Inspirirana je
esencijalnim snagama prirodnih elemenata – Voda, Zemlja, Zrak, Vatra i Boja te nudi individualan pristup ljepoti svake žene.

Cijena Sjajne hidratantne maske je 85,28 kn, a može se, poput ostalih proizvoda tvrtke Amway, nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla. To je ujedno jamstvo da će kupci prije kupnje dobiti detaljnu preporuku – osobno iIi u relaksirajućoj kućnoj atmosferi, jer iskustvo s proizvodom počinje prije kupovine.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version