Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Sjajna hidratantna maska

Beautycycle – za hidrataciju kože lica nakon ljetnih mjeseci i pripremu za predstojeću jesen.

Kako biste što dulje sačuvali preplanulost svoje kože te je pripremili za predstojeću jesen, Amway predstavlja Beautycycle Sjajnu hidratantnu masku iz linije Vatra.

Sjajna hidratantna maska obnavlja površinsku hidratizaciju kože te poboljšava njezinu teksturu. Sadrži Microquad kompleks, kao i komplekse za vraćanje energije s glukozaminom. Sastojci za obnavljanje kože djeluju s vitaminom B za pojačanu vlažnost koja trenutno obnavlja gipkost i mekoću kože.

Primjena Sjajne hidratantne maske vrlo je jednostavna. Maska se nanosi na čisto lice i vrat, po mogućnosti nakon čišćenja lica tonikom. Nakon 10 do 15 minuta potrebno ju je isprati.
Preporučuje se upotreba 2 do 3 puta tjedno.

Proizvodi iz linije Vatra koži daju potrebnu energiju, a prikladni su za sve tipove kože. Sastojci poput kvasca, uree, alge i glukosamina vraćaju koži energiju i stimuliraju obnovu stanica, čime koža postaje ljepša i sjajnija. Linija uključuje Sjajnu hidratantnu masku, Kremu za obnovu kože oko očiju, 3 u 1 masku-piling-sredstvo za ujednačavanje tena, Gel za nečiste dijelove kože, te Obnavljajući serum s vitaminom C i hijaluronatom.

Beautycycle marka proizvoda namijenjena je ženama u dobi između 20 i 40 godina, koje vole jednostavne i prirodne proizvode koji učinkovito štite i njeguju kožu. Inspirirana je
esencijalnim snagama prirodnih elemenata – Voda, Zemlja, Zrak, Vatra i Boja te nudi individualan pristup ljepoti svake žene.

Cijena Sjajne hidratantne maske je 85,28 kn, a može se, poput ostalih proizvoda tvrtke Amway, nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla. To je ujedno jamstvo da će kupci prije kupnje dobiti detaljnu preporuku – osobno iIi u relaksirajućoj kućnoj atmosferi, jer iskustvo s proizvodom počinje prije kupovine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru.

Beauty report

U Kalmaru su dostupne sve linije Kérastase proizvoda kao i tretmani koji uključuju te iste proizvode nakon kojih je kosa prekrasna i dubinski nahranjena.

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Darivanje

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je ono vrijeme u godini kada nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, muči zategnutost...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.