Obitelj

Sniženje parfema i proizvoda za sunčanje

Od 30 do 50% popusta u sklopu Kozmo srijede.
Svi proizvodi za sunčanje u Kozmo trgovinama sutra će biti sniženi 30%. Riječ je o akciji Kozmo srijeda koju djelomično kreiraju i sami kupci sugeriranjem proizvoda koji bi mogli biti na akciji. Uz proizvode za sunčanje snižene su i cijene prezervativa.



Kako nas popusti uveseljavaju i u recesijsko vrijeme daju razloge za malo bezbrižnog života vrijedno je spomenuti da to i nije jedina pogodnost koju Kozmo ima u srpnju. Za like na Kozmo stranicu na Facebooku fanovi dobivaju 15% popusta. Može se iskoristiti do 15. srpnja pa treba požuriti.

U tijeku je i veliko sniženje parfema. Nije snižen cjelokupni asortiman, ali oni koji su na popustu mogu se kupiti po 30 do 50% nižoj cijeni. Parfem po super cijeni možete upecati do 31. kolovoza.



Naravno, ako vam je u srpnju rođendan Kozmo će vam čestitku poslati na kućnu adresu. Lijepu naviku čestitanja slavljeniku popratit će popust od 15 posto na proizvod koji sami odaberete. Na sličan način čestita i Bipa te možda još poneko. Vrijeme je, dakle, da iskoristimo sve te pogodnosti!

Online-zagreb.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Najočekivaniji shopping event godine sada je pred nama, od mode do visoke tehnologije pa do dizajna, primamljive ponude počinju pristizati na web stranice...

Savjeti i preporuke

Sunce ima mnogo pozitivnih strana - utječe na dobro raspoloženje, na proizvodnju vitamina D, bolju cirkulaciju i povećanje proizvodnje melanina, no nije poželjno pretjerano...

Beauty report

Kad su parfemi u pitanju, insajderi iz svijeta ljepote slažu se da postoji nekoliko tipova žena.

Moj dom

Dolaskom nove kalendarske godine skloni smo unositi promjene u svoje okruženje pa tako i u svoj životni prostor.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version