Sniženje parfema i proizvoda za sunčanje

Svi proizvodi za sunčanje u Kozmo trgovinama sutra će biti sniženi 30%. Riječ je o akciji Kozmo srijeda koju djelomično kreiraju i sami kupci sugeriranjem proizvoda koji bi mogli biti na akciji. Uz proizvode za sunčanje snižene su i cijene prezervativa.

Kako nas popusti uveseljavaju i u recesijsko vrijeme daju razloge za malo bezbrižnog života vrijedno je spomenuti da to i nije jedina pogodnost koju Kozmo ima u srpnju. Za like na Kozmo stranicu na Facebooku fanovi dobivaju 15% popusta. Može se iskoristiti do 15. srpnja pa treba požuriti.

U tijeku je i veliko sniženje parfema. Nije snižen cjelokupni asortiman, ali oni koji su na popustu mogu se kupiti po 30 do 50% nižoj cijeni. Parfem po super cijeni možete upecati do 31. kolovoza.

Naravno, ako vam je u srpnju rođendan Kozmo će vam čestitku poslati na kućnu adresu. Lijepu naviku čestitanja slavljeniku popratit će popust od 15 posto na proizvod koji sami odaberete. Na sličan način čestita i Bipa te možda još poneko. Vrijeme je, dakle, da iskoristimo sve te pogodnosti!

Online-zagreb.hr