Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Sniženje parfema i proizvoda za sunčanje

Od 30 do 50% popusta u sklopu Kozmo srijede.

Svi proizvodi za sunčanje u Kozmo trgovinama sutra će biti sniženi 30%. Riječ je o akciji Kozmo srijeda koju djelomično kreiraju i sami kupci sugeriranjem proizvoda koji bi mogli biti na akciji. Uz proizvode za sunčanje snižene su i cijene prezervativa.Kako nas popusti uveseljavaju i u recesijsko vrijeme daju razloge za malo bezbrižnog života vrijedno je spomenuti da to i nije jedina pogodnost koju Kozmo ima u srpnju. Za like na Kozmo stranicu na Facebooku fanovi dobivaju 15% popusta. Može se iskoristiti do 15. srpnja pa treba požuriti.

U tijeku je i veliko sniženje parfema. Nije snižen cjelokupni asortiman, ali oni koji su na popustu mogu se kupiti po 30 do 50% nižoj cijeni. Parfem po super cijeni možete upecati do 31. kolovoza.Naravno, ako vam je u srpnju rođendan Kozmo će vam čestitku poslati na kućnu adresu. Lijepu naviku čestitanja slavljeniku popratit će popust od 15 posto na proizvod koji sami odaberete. Na sličan način čestita i Bipa te možda još poneko. Vrijeme je, dakle, da iskoristimo sve te pogodnosti!

Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

SPF (sun protection factor) oznaka kaže koliko zaštite od sunca nam neko sredstvo osigurava.

Trendovi

Pokrenite svoju igru privlačnosti uz najzavodljiviji i najneodoljiviji miris u Avonovoj Attraction obitelji i stvorite Dan zaljubljenih za pamćenje.

Beauty report

Belodore, vodeći lanac specijaliziranih nišnih parfumerija u regiji, danas je otvorio svoju prvu parfumeriju u samom srcu Zagreba, na adresi Ilica 7.

Trendovi

Savršeni mirisi iz L'Erbolario laboratorija za one željene tajanstvenosti i zavodljivosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.