Predstavljamo

Spektakularnom modnom revijom škola Callegari proslavila 20. rođendan

Proslavili uspješan završetak svojeg školovanja

Povodom 20. obljetnice škole Callegari, u ugodnom ambijentu Hemingway bara u Splitu, ove je subote održana  spektakularna modna revija kojom su diplomanti škole Callegari – talijanske škole mode i dizajna iz Zagreba, Rijeke i Splita proslavili rođendan škole ali i uspješan završetak svojeg školovanja.

Kreativne i  maštovite kreacije namijenjene djevojkama i ženama koje žele izgledati mladoliko, moderno i atraktivno  pokazale su svu raskoš talenta Callegarijevih modelistica,  modnih stilistica i kreatorica pred kojima je sigurno blistava karijera.

Modne kreacije pronijele su pistom splitske manekenke čiju su ljepotu istaknule frizure  i originalni make up za koje su zaslužni frizerski salon KinKin, kozmetička kuća Kryoline koja je kozmetičkim proizvodima sponzorirala reviju i nadasve spretne ruke Callegarijevih polaznika programa za visažiste.

Zdravstveni razlozi spriječili su Marijanu Batinić da bude domaćica večeri pa je tužna,  pozdravivši prisutne, mikrofon predala kolegici Ani Gruici  koja je odmah šarmom i simpatičnošću osvojila publiku u kojoj nije nedostajalo poznatih lica.  Mlade dizajnere došli su podržati Ksenija Prohaska, Tamara Bombardelli, Rafaela Franić i Horvat Čagalj.

Po završetku revije  polaznicima su uručene diplome kojima je pjesmom čestitao poseban gost večeri, splitski pjevač Luka Nižetić.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Suncokreti na oblacima

Budim se, ne ustaje mi se. Ležim u krevetu i razmišljam. Danas mi je rođendan.

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Zanimljivosti

Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version